Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bannala18 kérdése:
Milyen szavakkal mondjam el a lánynak, hogy tudja, hogy szeretem?
Figyelt kérdés
2013. dec. 12. 10:37
1/8 anonim válasza:
lehetőleg magyar. persze csak ha a leányzó is azonos származású.
2/8 Zakathol válasza:
Figyelj, lassan írom, hogy megértsd: "Szeretlek"
3/8 anonim válasza:
En angol es nemet szavakkal szoktam.
Ich love you.
4/8 anonim válasza:
3-as köszi, nagyot nevettem :)
I liebe dich xD
5/8 anonim válasza:
Ha nem vagy a szavak embere rajzolj vagy írj neki egy szívet. Főleg ha tini vagy akkor minden mondat után kötelező legalább egy sor szívet írnod és lehetőleg nyilvánosan, hogy az összes ismerősöd lássa a közösségi oldalon :D
6/8 anonim válasza:
Magyarul ( ha a lány is magyar) és csak annyit mondj,hogy szeretlek.:)
7/8 anonim válasza:
Az vagy nekem, mint galambnak a kiflivég! Tuti siker!
8/8 anonim válasza:
Nekem egyszer ezzel a két szöveggel sikerült becsajoznom:
Internetre:
"Magyarul: Szeretlek!
Angolul: I love you!
Németül: Ich liebe dich!
Franciául: majd ha testközelben leszek ;)"
Személyesen:
"Nem vagyok olyan erős, mint Arnold Schwarzenegger. Nincsenek olyan szemeim, mint Mel Gibsonnak. (hatásszünet) De úgy nyalok, mint Lessie! :P"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!