Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 eves vagyok szeretem a paromat, es babat szeretnek . De erettsegim sincs meg van vissza 1 evem kozepsulibol. Velemenyek?
Ha annyira szereted a gyerekeket, akkor tudatosítsd magadban, hogy szereteted jeléül nem fogsz 18 évesen érettségi nélkül szülni, hiszen az neki sem lenne a legoptimálisabb :)
Tudod...a szeretetért meg is kell dolgozni!
Mióta vagytok együtt a pároddal? Milyen körülmények között éltek?
Szerintem minimum várd meg az érettségit, aztán hogyha pároddal megbeszéltétek az ügyet és ő is hasonlóképpen gondolkozik, mint te, házasodjatok össze, vagy "csak" éljetek együtt, próbáljátok ki, hogy bírjátok egy légtérben 0-24. Sok-sok év után derülnek ki az apróbb dolgok, amiket lehet, hogy az ember nem tud elviselni a másikban hosszabb távon. Tehát a legfontosabb először is az lenne, hogy kiderítsd, valóban a párod az a bizonyos Ő :) Ha ezzel tisztába kerültél, már fél sikernek mondható...ezután következhet az anyagi háttér megteremtése.
Csak arra szeretnélek ösztönözni, hogy próbálj megfontoltan gondolkozni, hogy ne bánj meg később semmit.
Elhiszem, hogy nagyon szeretnél, de a normális élet feltételei mellett tudod csak felnevelni. Nagyon elrontod az életét, és az esélyeit, ha mély szegénységben nő fel, mert nem tudod biztositani a körülményeket.
Ez nagyon nagy hiba az életedben, és nincsen visszaút ha megszületik, ő már megvan.
Ne csináld ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!