Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom megsértődött amiért a bajusza miatt nem akarom, hogy megcsókoljon. Nagyon szúr, de nem akarja levágni. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
2014. febr. 7. 21:12
1/6 anonim válasza:
Copd le egy szögesdróttal a szádban. Akkor majd megérti miről beszélsz.
2/6 anonim válasza:
Én meg amondó vagyok, hogy szokd meg. Tudod, van akinek a borosta márfél nap után úgy szúr, mint a dörzspapír, bár a nők nem szoktak panaszkodni, hogy dörgöli a combjukat...
3/6 anonim válasza:
nem tdom...egy idő után megunja,
viszont engem nem szúr... a férjem bajszot is hord... közvetlenül fazonírozás után 1 napig bök, utána nem
4/6 LazyJones válasza:
Nem szúr a szakáll, csak az értelmesebb felére kell születni ;)
5/6 anonim válasza:
Mennyi ideje növeszti? Pár nap után, mikor már kunkorodni fog, nem fog bökni.
6/6 anonim válasza:
Kezdd el bacsinak hivni :) Nagypapam meselte, hogy suhanckoraban egyszer növesztett maganak ilyen pödört bajszot, aztan mikor leszolitott egy csajt, az lebacsizta. Azt mondta, azonnal levagta a bajszat es azota nincs neki :) De aztan az is lehet, hogy a te parod maskepp reagal, mert mondjuk egy pszichopata es megkesel. Szoval csak sajat felelossegre kiprobalni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!