Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó jel, vagy ne reménykedjek?
Figyelt kérdés
tegnap szakítottunk barátnőmmel,azt mondta,hogy jobb lesz nekem nélküle,keressek mást. sok volt a vita sajnos mostanában. azt mondtam neki tegnap,hogy elmegyek hozzá élőben megbeszéljük. de ő hallani se akart erről. én viszont nem törődtem bele,hogy vége,úgy feküdtem le,hogy akk is elmegyek,hogy élőben dumáljuk meg.(60 km lakik tőlem)de ma úgy ébredtem fel,hogy lehet mégse kéne mennem,mert nem akarja,és nehéz lenne. erre az előbb írt,hogy vagyok,meg megyek e ma? írtam neki,hogy nem tudom,mert nem akarsz látni akk minek menjek? azt mondta de gyere. kérdeztem miért,azt mondta csak. ez jó jel? :S2014. febr. 7. 09:52
1/2 anonim válasza:
Menj el. az élő szó, mégis másabb. Ha marad a döntése, ha nem :)
2/2 anonim válasza:
menjél már, ne legyél ilyen tökkelütött. ha szereted és vissza akarod kapni azért küzdeni kell, nem kényelmeskedni; hogy jaj nem is akar látni. Dehogynem akar.. mindenki akkor jön rá mit veszített, miután már elvesztette. ez a jobb neked nélkülem duma elég gyatra.. szedd ráncba, mondd neki h szereted és számíthat rád ha bármilyen baj van. és elveszíteni se akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!