Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után reménykedjek?!
Van egy srác, akit megismertem az év elején, barátnője van már 4 éve.
Elég közel kerültünk egymáshoz. Megtudtam, hogy egyszer már megcsalta a barátnőjét, amiről ő nem tud, de valószínűleg, ha kiderülne akkor se szakítana vele a csaj, mert annyira szereti.
Most sikerült másodszor is megcsalnia velem. Reménykedtem benne, hogy most hátha engem választ.
Majd vita keveredett, hogy hogyan tovább...?!
Érvként felhozta, hogy ő azért szereti ám a barátnőjét, és annyira egyszerű most így az élete, nem szeretné velem bonyolítani, meg amúgy távkapcsolat lenne a javából, mert messze lakunk.
Szerintem csak el van kényelmesedve ebben a kapcsolatban, és ez valóban így van. Fél attól, hogy mi van ha velem nem jönne össze és "kidob az ablakon" egy 4 éves kapcsolatot...és ezért inkább nem kockáztat.
Jobb, ahogy most van, mint megbánni, mert visszacsinálni már nem lehet.
A másik nyomós ok, hogy valószínűleg egy idő után ráunnék a távkapcsolatra, vagy kiderül hogy nem illünk össze és szakítanék vele.
Mit gondoltok?
Reménykedjek benne,hogy hátha meggondolja magát?
Vagy egyáltalán szereti-e még a barátnőjét? Én úgy érzem ez már csak megszokás.
Hogyan tudnám bizonyítani, hogy én valóban tudnám őt szeretni, ha merne kockáztatni?
Ha szeretné akkor nem csalná meg és PONT!
Nincs mit ragozni.
Te meg simán belementél, te sem vagy jobb nála.
Persze, te vagy az áldozat... Erre nem lehet mit mondani, a srác egy gerinctelen, gyáva szemétláda, igaz te sem vagy sokkal jobb és mégis miben akarnál reménykedni? Távkapcsolatban összejönni egy olyan fiúval aki folyton csalja a barátnőjét? Téged is megcsalnak egyből mihelyt oldalra nézel.
Nagyon ostoba vagy.
eszed az nincs ribi! :D
nem szereti de a másik nő jobb
Most őszintén? teregesd ki a lapot a barátnőjének kíméletesen. a barátnője nem érdemli meg, hogy ilyen paraszttal legyen. ti meg szenvedjetek. egymással v egymás nélkül.
szerintem barátnőjének tudnia kell erről is az előzőről is. de ne legyél bunkó vele, nem ő tehet az egészről. a srácot meg szerintem hagyd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!