Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Reménykedjek vagy hagyjam őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménykedjek vagy hagyjam őt?

Figyelt kérdés
Múltkor a pasim hirtelen felindulásból szakított velem, mert nem foglalkoztam vele 5 percet, és azt hitte,hogy ezzel rám ijeszthet, de én meg haza zavartam, hogy ilyennel ne szórakozzon. Felhívtam és többször is írtam neki, hogy beszéljük meg, és még én kértem bocsánatot helyette. Erre csak annyit írt, hogy nem, mert az akkori kirohanásom megijesztette. Hm...Ha éppen betervezünk egy napot, és ő ezzel hülyéskedik, ne akadjak ki?
2013. máj. 27. 07:55
 1/7 anonim ***** válasza:
hagyjad
2013. máj. 27. 07:58
 2/7 A kérdező kommentje:
de nagyon szeretem őt, és nagyon hiányzik!!!!!
2013. máj. 27. 08:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Írd meg neki ezt,hogy nagyon szereted őt,és nagyon hiányzik.
2013. máj. 27. 09:10
 4/7 A kérdező kommentje:
már írtam korábban, akkor is mondtam, de nem reagált rá
2013. máj. 27. 09:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Meg kellene beszélnetek de ha erre se hajlandó hagyd a francba
2013. máj. 27. 09:55
 6/7 anonim ***** válasza:
a sértődés szerintem csak egy ürügy volt
2013. máj. 27. 11:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát így vagy nagyon gyerekes a viselkedése,vagy más dolog áll a háttérben.Okot keresett rá,hogy szakítson veled.
2013. máj. 27. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!