Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hirtelen megváltozik egy pasi viselkedése (bőv. Lent) az mitől lehet?
Lassan fél év vagyunk együtt a barátommal (1. barátom neki is én az 1., 19-ek vagyunk).
Úgy 2 hónapja szexelünk és eddig szex után mindig hamar felöltözött, semmi odabújás, puszi és mentünk is valahová el.
De most, mikor vége lett odabújt és simogatott is és ő is hagyta hogy énis simogassam (ezt máskor nem szokta).
Meg szóbahozta, hogy majd egyszer abbahagyom a gyógyszert, ha majd gyereket akarunk - és így többes számban beszélt ezekről.
Miért változott meg hirtelen a viselkedése? Eddig nem csinált ilyesmiket én meg túl tapasztalatlan vagyok hozzá hogy így belelássak a pasik fejébe. :/
nem probléma, csak kíváncsi vagyok, nem tudom mi ebben a rossz... hogy érdekel, hogy ez jó jel, vagy esetleg pont fordítva
hogy kíváncsi vagyok, másnál ha volt ilyen, neki hogy alakult
Az lenne a normális, és nem az, hogy rögtön rohan el.
Mivel neki is te voltál az első, lehet kicsit zavarban volt az elején, és most talált magára, és kezd el viselkedni, ahogy kéne. (ezt az odabújásra, egyebekre értem, nem a baba kérdésre.)
Most már tökéletes"biztonságban" érzi magát a kapcsolatban.
Örülj neki, hogy még a jövőjét is veled képzeli. Szeret téged. Ez itt egyedül neked nem világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!