Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után egyből új kapcsolatot kezdeni, vélemény?
Sziasztok, egy 5 éves kapcsolatom ért véget, már régóta boldogtalan voltam vele,kifele kacsingattam, de azért fáj.
A régi idők fájnak, azok az emlékek amikor még ő volt a mindenem, de tudom,hogy azt már hamarabb elvesztettem, nem a szakítás alkalmával. Érdeklődünk egymás iránt egy férfivel,élvezem a társaságát,eltudom képzelni,hogy vele legyek,talán..De ez leginkább csak terápia.
Ti belevágnátok egy új kapcsolatba ilyen gyorsan?Igaziból semmi komolyat nem akarok,de jól érzem magamat vele.Túlzás lenne rögtön a szakításra 2 hétre mással lenni? Vagy legyek önző? Ami sosem voltam még a kapcsolatomban.
Köszönöm az eddigi kommenteket.
Tudom,hogy a volt barátom gyászol engem.
Őszinte leszek,hogy én is sírok néha,de soha nem azok az emlékek okozzák ezt,amik 2 hete, 3 hónapja voltak,hanem azok amik 1 évvel ezelőtt.Sokkal hamarabb vége lett már ennek bennem,mint,hogy kimondtuk.Én nem akarom őt bántani,nem akarom h tudjon erről,hogy van más.Egyébként ez a másik férfi, tud mindenről,azt mondta,hogy vár rám amennyit csak szeretném,beszélgettem vele erről.Komoly kapcsolatot nem akarok, de ki tudja mi lesz?Rosszul érzem magam igaziból,mintha még megcsalnám evvel, és lelkiismeret furdalásom lesz tőle.
Ne is mondj semmit.Nem feküdtem le vele, az új férfival.
A régi barátommal vége van.Nincs visszakacsingatás:VÉGE.Nem fogok lefeküdni vele újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!