Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álltalában miért csaljuk meg a párunkat?
Figyelt kérdés
Nagy kíváncsisággal várom mindenki válaszát!!!2008. júl. 19. 16:35
1/7 anonim válasza:
szerintem Legtöbben azért csinalák mert változatosságra vágynak,de ez hülyeség,ha valakit valaki szeret akkor elégedjen meg vele,és ne keressen mást...
2/7 anonim válasza:
Nekem 2 komoly kapcsolatom volt eddig, mind 6hónapnál tovább tartott, de nem csaltam még meg a barátomat ( 17 vagyok ) . szerintem aki szeret valakit, annak abban a pillanatban, mikor közelebb kerül egy másik sráchoz, eszébe kell jutnia, hogy neki van egy szerelme és minden nagyon jó vele és imádja... és nem csalja meg...
3/7 anonim válasza:
Volt egy két és fél éves kapcsolatom, nagy szerelem volt, meg sem fordult a fejembe, hogy megcsaljam. Majd szakítottunk, és belemásztam egy "egyéjszakás kalandba" ami már vagy másfél éve tart. Nemrég összejöttem egy sráccal, aranyos volt meg minden, de nem voltam belé szerelemes. Talán csak ki akartam lépni ebből a se veled se nélküledből. Ekkor a srác mindent bevetett, hogy együtt legyünk, de én képtelen voltam megcsalni a barátomat, még úgy is, hogy nem szerettem. Ez szerintem lelkiismeret kérdése...
4/7 anonim válasza:
1. Rossz a szex
2. A szex jó de minden más szar
3. Az első kettő együtt
4. Változatosság
5. Indok a szakításra.
Most hirtelenjében ennyi jutott eszembe
5/7 anonim válasza:
Nagyon jó a kérdés. sztem ez nem olyan egyszerű, h ezért vagy azért. Én elég bővérű voltam 15-23 éves korom közt, mindenkit megcsaltam, élveztem az életet. Még a nagy, halálosnak hitt szerelmemet is megcsaltam, méltatlanul. Hajtott a kíváncsiság. és az én nézetem szerint a megcsalás egy nagyon komoly (élettársi vagy házassági szintű) kapcsolatban létezik. (kiborít a 17 éves vok, megcsalt a barátom típusú dodlog....) Bohém éveim után aztán egyszer csak jött valaki, akit annyira tisztelek, hogy nem tudnék a szemébe nézni, átölelni, ha megtettem volna. hiába a kísértés, a szeretet, szerelem és tisztelet legyőzte bennem. pedig nálunk is vannak problémák, de meg tudjuk beszélni. sőt, csúnya vezsekedés is többször előfordult, meg féltékenykedés, de zezek ellenére nem tudnám megtenni.
6/7 anonim válasza:
Ez a legegyszerűbb kérdés:
1. Szar a szex a jelenlegi párral.
Én sosem csalnám meg a bnőmet ha megkapom tőle azt ami jár. Minek?
7/7 anonim válasza:
én lány vagyok,17éves múltam...1,5éve tart a szerelmünk a párommal. előtte nagyon sok ilyen kis kapcsolatom volt,mindig azt hittem h fú de szerelmes vagyok,közbe meg nem is...volt 1barátom,már a végén voltunk a kapcsolatnak,tudtuk h hamarosan vége lesz...egy buliban voltam,és odajött hozzám egy isteni pasi,de nem csaltam meg a barátomat,pedig szinte utáltam már...nekem elvből nem menne...azt se csaltam meg akit nem szerettem,azt meg még úgyse akit igen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!