Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kell tovább a nős férfi hitegetése. Te mit mondasz?
Kedves kerdezo!
Nem, meg nem csaltak meg vagy nem tudok rola. Viszont, mar nem egy baratom es ismerosom hazassaga ment tonkre ilyen nok miatt mint te.
Nem tudom hogy tenyleg ilyen naiv es buta vagy-e hogy nem veszed eszre hogy a sracnak csak szexre kellesz. Elnezest hogy hogy durvan fejeztem ki magam, csak valoban nem ertem hogy neked hogy nem lehet ettol az egesztol buntudatod, es hogy tudsz tukorbenezni azok utan amit muvelsz, mellesleg meg reklamozod is az egeszet.... Szoval ha valoban kicsit, legalabb egyetlen percre magadba neznel es elgondolkoznal azon hogy mit muvelsz valojaban, es ha van ra egy csopnyi esely hogy belegondold magad a feleseg helyzetebe mar szoba sem allnal azzal a ferfival.
A kérdés csak kamu lehet. Te is, én is, és mindenki tudja, hogy mit akar a családos férfi egy elvált nőtől. De ha mégsem, semmiképp ne neked legyen lelkiismeret furdalásod ha már vége, biztosan jó, és szeretetreméltó nő lehetsz, ha annyi ideig kellettél neki. Válás után, nem csak te vagy, aki enged egy kalandnak, hogy helyrehozza az önértékelését. Nem vagy egy könnyűvérű nő, nem váltogattad a férfiakat, addig csak ő volt neked. Biztosan rossz házasságban éltél. Annyi évet érzelmek nélkül nem lehet megélni, ne pocsékold az érzelmeidet és az idődet tovább egy nős férfira, nem érdemli meg. Te viszont megérdemled egy szabad, független férfi szerelmét, aki nem kell hogy letagadjon téged. Kérdésedből érződik, hogy a korkülönbség is zavart. Engem is zavarna :) . De ne aggódj, nem te kezdeményeztél vele, olyan kapcsolatokban ahol a fiú a fiatalabb, általában ők kezdeményeznek. Ki tudja miért ? Egy férfiért se add fel az önbizalmad, szeretetre méltó kedves nő lehetsz.
A sok buta hozzászólással pedig ne foglalkozz, vannak még prűd nők, vagy megcsaltak, akik még ma is a rossz házasságukban tengődnek, ahelyett hogy látnák, hogy is élnek, és éppen tényleg rajtad akarják elverni a port.
Az az ő bajuk és nem a tiéd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!