Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kell tovább a nős férfi hitegetése. Te mit mondasz?
Dugni.
De aztán neked is van gerinced és akaratod.Aztán csodálkozol,hogy a nőket is lenézik!
Írhat olyan fiú, férfi, aki a nálánál 10-15 évvel idősebb nőhöz vonzódik, mi ez nálatok ?
nem én kezdeményeztem az ismeretséget, eszembe sem jutott volna sosem, és igencsak nem értettem, és ma sem, hogy miért nem a saját korabeli lányokhoz vonzódik. Felesége is korosabb nála 8 évvel.
Pedig dugni akar.
Szerinted ha veled bármit komolyan tervezne, 5 év alatt nem vált volna el? Ugyan már. :)
"Sosem dugtam"
Ez már annyira unalmas és szánalmas, mint a helyesírásért hisztizés.
Akkor is csatlakozom az előttem szólókhoz: bizony, csak a kis kelyhecskédet, rózsás bimbajaidat akarja. Hízelgő lehet, hogy ilyen kitartóan.
A többit (családi fészket, biztonságot) nyilván megkapja otthon.
Ha Te pedig történetesen időnként vágysz egy ilyen hősiesen kitartó Obeliszkre, azt ma win-win szituációnak hívják, és adjátok oda egymást egymásnak, fonódjatok össze, mint a füstifecskék - hogy aztán ijedten széjjelöppenjetek, ha betoppan az asszony :)
Egy normális hozzászóló volt, méghozzá az első. Érzelmileg nem érintetten irt. Akik gunyolódni akartak, és azt sikeresen tették, bizonyára megcsalt feleségek, akik rajtam akarták most jól elverni a port, a nő helyett, akivel a férje időnként jól van.
Vagy agressziv jellemű férfi, aki féltékenységében akár ki tudja mire lenne képes. De egyikőtök sincs jól az már biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!