Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki boldog, ha nem szerelmes, DE?
...barátom nagyon jó ember. Nagyon tisztelem, mint férfit, nagyon jól elvagyunk, közös célok, tervek, igények, tetszik is, nagyon szeretem is, de nem érzem magam szerelmesnek. És nem értem miért, eddig egyszer voltam szerelmes és tudom, hogy ő sokkal többet ér annál a srácnál.
Így is lehetek boldog? Mert mindenki azt szajkózza, hogy szerelem nélkül nem az igazi, de úgy érzem, hogy nekem csak ő képes mindent megadni amire vágyok egy férfiban, csak nincs meg ez az elvakultság. Ez gond? Ettől még szeretem őt. Csak ez nem olyan, mintha beérném valamivel, mert "jobb" nincs? Pedig tudom, hogy nála nem nagyon van jobb. :( lehet kicsit kusza lett, de ha valaki ad értelmes tanácsot, megköszönöm.
22L
Ha gondolod priviben kifejtheted,hogy milyen a barátod.
Engem érdekelne.:)
Nincs szerelem?
Az idővel még lehet,de ugye a szerelem az csak egy időszakos állapot,mert abból szeretet lesz.
Te már most szereted,ez jó mert még szerelem is lehet aztán megint szeretet és akkor megvolt minden.:)
Ami egyből szerelemmel indul az általában csak fellángolás és nem tart sokáig,ahogy a kapcsolat sem.
a boldogság és a szerelem az nem ugyan az
kérdezd meg magadtól,hogy ha vele vagyok akkor boldog vagyok?
ha a válasz igen akkor igen lehetsz boldog szerelem nélkül is
a szerelem az csak egy plussz lökés a könnyebb döntéshez
Ugyanez a dilemmám van nekem is.
Éreztem azt már sokszor, hogy olyan mintha szerelmes lennék belé, sok az olyan pillanat, de tudom, hogy nem vagyok az sajnos...
Pedig ő a tökéletes pasi.
Nem tudom, hogy lehet ilyen helyzetben dönteni...
Mert a szerelem csak időleges, utána bárkivel ez az állapot lenne (már ha stimmelnek ugyanúgy a dolgok, mint itt is), de attól még... lemondani a szerelemről.. hát nem tudom... nehéz..
22L
Szerintem az olyan kapcsolatokból nagyobb eséllyel alakulhat ki tartós dolog, ami nem nagy lánggal, hanem inkább mélyebb lelki és emberi kötődéssel kezdődik. Ezzel persze nem leszólni akarom a szerelemmel kezdődőket. Csak ugye, mint ahogy az előttem szólók is írták, a szerelem egy szép, de illanó érzés, és amikor az elmúlik, akkor kezdődik az igazi "feladat", akkor derül ki, hogy a rózsaszín ködön túl is van-e olyan, ami összetartja a két félt, vagy úgy már nem is vonzóak egymás számára.
A jelenlegi páromba én sem elsőre szerettem bele, hanem amit te is írtál, közös igények, célok, tervek, nagyon megfogott benne egy csomó minden, kötődni kezdtem hozzá, nagyon jól érzem magam vele, boldog vagyok mellette, és ez egyre jobban elmélyült. Ha épp nem voltunk együtt, akkor is rengeteget gondoltam rá, és bár nem azzal a megőrülős "mindjárt elégek" érzéssel, de ott motoszkált a szívemben valami édes érzés. Most, négy hónap után érzem azt, hogy szerelmes is vagyok belé. :) Volt egy nézeteltérésünk, aminek majdnem szakítás lett a vége, és az, hogy kis híján elveszítettem, kihozta belőlem.
De az egyik ex-kapcsolatom is hasonlóan indult, hogy inkább emberi kötődéssel és lassú kialakulással, a későbbiekben ott is éreztem szerelmet, ami persze utána elmúlt, de megmaradt a mély szeretet, és három évig működött is a dolog.
Szóval én azt mondom, ne hallgass azokra, akik azt szajkózzák, hogy "szerelem nélkül nem az igazi", mert az egy kicsit beszűkült meglátás. Mindenkinek más válik be, van olyan barátnőm, aki szinte szerelem első látásra módon jött össze a párjával, és már házasok meg gyerekük van, de olyan is akad, akinél szintén ez a lassabban kialakuló, nem nagy szerelmes dolog jött be.
Drukkolok nektek! :)
24/l
Előző vagyok, még annyit hozzátennék, hogy volt olyan kapcsolatom is, ami nagy, lángoló szerelemmel indult, szóval mindkét oldalt megtapasztaltam már. :)
24/l
Attól függ neked mi a szerelem?Mit jelent számodra?Honnan tudod hogy az szerelem volt? Ha igaz szerelem volt miért lett vége?Mi az az indok ami véget vethet az igaz szerelemnek, távolság, munka,más került a képbe stb.?
Szerintem ha az ember szerelmes bármit megtesz BÁRMIT, hogy együtt maradjanak és nem lehet akadály semmi..De ez csak saját vélemény ,de tudom mire gondolsz,mert velem is történt ilyesmi , írj privátot, hátha tudok segíteni ha részletesen elmondod a dolgokat :)
Szerintem a szerelem, nekem legalábbis azt jelenti, hogy tisztelem a másikat, segítem, kívánom és tetszik mindenben, és hasonlóak vagyunk sok- sok dologban,de nem egyformák! Szóval ha valami nagy lánggal ég amint előttem szóló mondta, az hamarabb is kialszik.Volt ilyen kapcsolatom.
Előző voltam 20 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!