Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudod ha szerelmes egy lány beléd?
Én ezen már nem tudok kiigazodni. Volt, hogy totál úgy jött le, hogy a csaj oda van értem, mások is ezt gondolták. Hangoztatta, hogy nem érti, miért nincs barátnőm. Aztán, mikor már kezdtem reménykedni, közölte, hogy szinte a tesója vagyok :D
És volt olyan is, hogy egy lány mesélte, hogy két évvel korábban belém volt zúgva egy rövid ideig, de nekem fel sem tűnt.
Szóval ez soha sem biztos, max, ha a szemedbe mondja. De talán még akkor sem :D
De ha látod, hogy nagyon keresi a társaságod, esetleg közösségben direkt igyekszik a te közeledben lenni, igyekszik dicsérni, az önbizalmadat növelni vele szemben, akkor az jelezheti, hogy bejössz neki...
onnan, ha megcsókol :3
vagy onnan, ha írom neki hogy szeretlek, és ő is visszaírja. Vagy ha ott van nekem, és talizok vele suli után xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!