Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek próbáljam megmenteni a kapcsolatomat a párommal?
namost ez a jól megvagyunk... ezt mondják húsz év után..de nálad...
most mi hiányzik? nem visz moziba? nem ölel keményen? (mondjuk azt nem tudhatod, hogy a másik milyen a lepedőn)..nem udvarias(annyira)?
a másiknak erősebb a vonzereje?
Még töprengj egy kicsit, de ne boríts felelőtlenül...könnyen két szék közé eshetsz..ne szólj a párodnak, várj..
Pfff :D:D:D
Na ezek aztán a komoly kapcsolatok :D:D:D
Te atyaúristen...
Szerintem lövésed sincs az emberi kapcsolatokról..
Komolyan mondom, hogy most értettem meg azt a sok nőgyűlölő hozzászólást, amit olyan gyakran lehet itt olvasni gyk-en. Én naiv, eddig nem hittem, amit olvastam...
Most komolyan Kedves Kérdező, három nap ismeretség után képes lennél felrúgni egy szerinted jól működő kapcsolatot? Meg sem adva a párodnak a lehetőséget, hogy meg tudjátok beszélni, hogy mi az, ami hiányzik neked? Könyörgöm, most hagyd ott szegényt, ne rabold tovább az idejét!!!
Nagyon remélem ez csak egy provokáló kérdés!
Ugy gondolom, ha egy normalis kapcsolatban elek, de valami hianyt erzek, akkor azt potolni fogom, megkeresem azt, ami hianyzik stb.
Onkontroll! A sajat erzelmeidet vizsgald meg! Ami neked hianyzik, azt neked kell potolnod is, ne mastol vard!
A munkahelyed uj és vadászol egy uj pasira!De hogyan lehet 3 nap után vonzódni, akkor valóban óriási hiányod van,amit tisztázni kell elõbb az agyban és a pároddal!
Egyébként hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!