Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki érti ezt?
Egy újabb picsogós, nyavalygós, kedvetekre kategorizálható kérdés.
Van valaki, aki valamiféle válaszra talált, hogy nagy többségében miért azok a "nők" kerülnek, az értelmes, helyesebb pasik választásainak előterébe (akik tényleg rendkívülinek számíthatnak az átlag divatmajmokhoz képest), aki tipikus Barbi kategória? Vagy csak általában.
Így a mindennapokban miért akkora képtelenség érvényesülni, anélkül, hogy kitennéd bármidet, nem teszel fel minden szarról képeket, (főleg magadról napi szinten elkészítve az összes lehetséges módon, pózokban) picsogós idézeteket kiírni(mert képtelenség, hogy a saját szavaiddal kifejezed az érzéseidet akár, miért is merülne föl?), ha esetleg meg van a saját véleményed, eszed és nem vagy egy agy mosott, hanem valamiféle fény is van odabent. Miért gond? kihívás, ami erőt energiát emésztene és egy kis agymunkát, odafigyelést a másik féltől? és a többi.
Felmerülni felmerül akárkiben is, hogy milyen háttere lehet annak, ha valami nem úgy fest, ahogyan éppen jó lenne? Pl.: öltözködésben, vagy pillanatnyi cselekedeteknek az érzelmi háttere, a mögöttes történéseké...akármi.
Ez most az én szemszögem, de másoké is érdekelne. Fiúk/férfiak, lányok/nők ugyanúgy. Valaki talált akár egy csöppnyi megválaszolható részletet is erre?
Ha önmagamat adom, akármilyen édes is, aranyos is legyen az ember meg ami éppen felmerül, valahogyan mindig más akad fent a rostán.
Viszont ha csak magamat kellene adnom, akkor mit csinálok rosszul? Vagy bárki aki hasonló helyzetben van vagy volt. Válasz emberek? (Ez őszintén érdekelne, már beletörődtem, de ez előtt még mindig értetlen vagyok.)
#2 Nő vagyok, de konkrétan nincs semmi köze a kérdéshez.
Inkább menj játssz a kishúgoddal. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!