Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit ad a szerelmének valentinnapra?
Én úgy állok ezzel, hogy ennél idétlenebb, haszontalanabb "ünnepről" még nem hallottam. Felesleges pénzköltés és képmutatás az egész. Utána meg rakja kifele mindenki arra a kakás facebookra, hogy ezt, meg azt kaptam szerelmemtől, és így tovább. Nyál. Én minden nap szeretem a párom, nem csak ezen az egy napon kellene az embereknek azon gondolkodniuk, hogy mutassák ezt ki.
Egyébként ajándékok helyett többre értékelek egy estét, amit együtt töltünk el egy 40cm-es pizza és egy jó kis akciófilm társaságában.
Mi a férjemmel megbeszéltük már a kapcsolatunk alatt, hogy az első együtt töltött Valentin napra ajándék, (én egy kis ördögöt vettem neki (dísztárgy), amit azóta már a polcon tartunk:) mert én az ő kis ördöge vagyok:), ő pedig szívecskés jégkockacsinálót vett nekem:)
Ezek utáni Valentin napokon pedig közösen egy tányérból epres desszertet eszünk meg együtt amit mindketten szeretünk. Ennyi. Én 28 éves vagyok, a férjem 25.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!