Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti fel tudnátok/tudtátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti fel tudnátok/tudtátok dolgozni életetek legnagyobb Szerelmének az elveszítését?

Figyelt kérdés
Hogyan tudtátok feldolgozni annak az embernek(most lányról van szó, de fiú is lehetne akár) az elvesztését, akivel közös jövőt,megöregedést,gyermekeket, együttélést, stb-t terveztetek vele. Egy olyan emberre gondoljatok, aki első látásra nem annyira jött be nektek kinézetre, de később annál inkább beleszerettetek,mondhatni halálosan(velem így történt) és akár a fél karotokat is levágtátok volna, hogy egy életre magatok mellett tudhassátok. Én 19 éves vagyok. 5 hónapos kapcsolatról van szó. Lehet mondani(amit apám is mondd) hogy ha ennnyi évesen ennyire ragaszkodok egy lányhoz akkor tuti beteg vagyok, meg hogy ennyi évesen mindenhéten más lánnyal kéne legyek meg mindig más lányt kéne dugjak és ha meg van a lyuk, akkor boldog kéne legyek. NEm én nem ilyen vagyok, hiába szeretkeztem kétszer egymás után is jót a barátnőmmel, ha úgy érzem hogy nem szeret eléggé, csak mondja. Nekem nem csak a lyuk számít, hanem hogy igazán szeressen az, akivel szeretkezem. SZóval szerintetek beteg vagyok ha nagyon ragaszkodom életem szerelméhez?
2013. ápr. 11. 17:54
1 2
 1/18 putyííí ***** válasza:
igen, feltudtam! idővel....
2013. ápr. 11. 17:56
 2/18 ASOT ***** válasza:
ezen nagyon sok ember túlesik..
2013. ápr. 11. 17:57
 3/18 putyííí ***** válasza:
és nem,nem vagy beteg! 1-es voltam :)
2013. ápr. 11. 17:58
 4/18 anonim ***** válasza:

tultettem magam, addig erötlettem azt hogy nem érdekel amig bejött és tényleg nem érdekel :)

ez nekem két hetembe került

2013. ápr. 11. 17:59
 5/18 anonim ***** válasza:
én még sehogy se tudtam :(
2013. ápr. 11. 17:59
 6/18 anonim ***** válasza:
45%
Még egy párszor fogod azt mondani életed során, hogy "halálosan" szerelmes vagy ne aggódj. Pláne hogy ilyen kis hösszerelmes típus vagy
2013. ápr. 11. 18:01
 7/18 anonim ***** válasza:
igen, fel tudtam. és sokat tanultam belőle 22/F
 8/18 Kávétejszín ***** válasza:

Nagyon nehéz. Én 3 év kapcsolat, együttélés, babatervezés után szakítottam a vőlegényemmel, és fél évig nem tudtam semmit tenni, csak rá gondoltam.

Aztán jött jelenlegi párom, és nagyon sokat segítettünk egymásnak, ő is épp szakítás után volt.

Most várjuk az első közös babánkat. :)

9/18 A kérdező kommentje:
igen én valóban szerelmes típus vagyok, csak az agond, hogy a nők ezt nem értékelik és sokszor ki is használják ezt :(
2013. ápr. 11. 18:02
 10/18 anonim ***** válasza:
Attól is függ a dolog,hogy ki szakít kivel.Ahogy elkezdtem olvasni az írásodat,évekre gondoltam.
2013. ápr. 11. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!