Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti fel tudnátok/tudtátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti fel tudnátok/tudtátok dolgozni életetek legnagyobb Szerelmének az elveszítését?

Figyelt kérdés
Hogyan tudtátok feldolgozni annak az embernek(most lányról van szó, de fiú is lehetne akár) az elvesztését, akivel közös jövőt,megöregedést,gyermekeket, együttélést, stb-t terveztetek vele. Egy olyan emberre gondoljatok, aki első látásra nem annyira jött be nektek kinézetre, de később annál inkább beleszerettetek,mondhatni halálosan(velem így történt) és akár a fél karotokat is levágtátok volna, hogy egy életre magatok mellett tudhassátok. Én 19 éves vagyok. 5 hónapos kapcsolatról van szó. Lehet mondani(amit apám is mondd) hogy ha ennnyi évesen ennyire ragaszkodok egy lányhoz akkor tuti beteg vagyok, meg hogy ennyi évesen mindenhéten más lánnyal kéne legyek meg mindig más lányt kéne dugjak és ha meg van a lyuk, akkor boldog kéne legyek. NEm én nem ilyen vagyok, hiába szeretkeztem kétszer egymás után is jót a barátnőmmel, ha úgy érzem hogy nem szeret eléggé, csak mondja. Nekem nem csak a lyuk számít, hanem hogy igazán szeressen az, akivel szeretkezem. SZóval szerintetek beteg vagyok ha nagyon ragaszkodom életem szerelméhez?
2013. ápr. 11. 17:54
1 2
 11/18 anonim válasza:
Kérdező 9.kommenteddel szívemből szóltál!!! Egyébként biztos, hogy nehéz túltenni magát az embernek egy szakításon, főleg ha egy fiú/lány tényleg szerelmes a másik félbe...akkor nagyon nehéz, de idővel elmúlik a fájdalom!! Erősnek kell lenni!!(Ami nagyon nehéz, de muszáj!)
2013. ápr. 11. 18:14
 12/18 A kérdező kommentje:
Én konkrétan öngyilkos lennék(csak még nem tudom milyen módon) ha nem szeretne már a barátnőm. ÉS pedig azt érzem nem szeret, nem tudom miért érzem ezt, lehet hogy paranoid vagyok, de lehet hogy tényleg nem szeret annyira amennyire egy kapcsolatban szükséges(pedig még azt is mondta nekem hogy jobban szeret mint az előző,első barátját)
2013. ápr. 11. 18:16
 13/18 A kérdező kommentje:
gyűlölöm magamat,amiért engem csak kihasználnak a nők, voltatok ti már így?
2013. ápr. 11. 18:24
 14/18 anonim válasza:
Apud azt mondja minden héten mást lányt kéne dugnod?? :D meg ha megvan a lyuk boldognak kéne lenned? :D
2013. ápr. 11. 19:02
 15/18 anonim ***** válasza:

Egy barátomnak MEGHALT a szerelme. Az elvesztés. Mit nyavajogsz itt, hogy dobott a csajod 5 hónap után?

Némelyiknek tényleg nincs nagyobb problémája...

2013. ápr. 11. 19:05
 16/18 anonim ***** válasza:

pont hogy nem szakított vele az akit említ,

vele csak az első bnője: szakított vagy 6szor-7szer és visszament exhez meg ilyenek

tudni kell hogy a kérdező sokszor vádolta igazságtalanul és alaptalanul a barátnőjét, gyakran bántotta az elmúlt majdnem öt hónap alatt

a barátnő még mindig szereti, még mindig hűséges hozzá, pedig már kb. mindenki mondta neki; hogy ez így nem lesz jó.

Beteg a kérdező barátnője ha nem akar több vitát (vagy legalábbis annyit nem, amennyi volt most pár hónap alatt -> évekig!)? Illetve ha szeretné ha a párja bízna benne? És csupán a nyakának kicsit másabb illatta miatt megvádolja a kérdező azzal a szerelmét, hogy megcsalta.

De a lány nem tett semmit, csupán tanulni volt, és onnan egyenesen ment a párjához. :/

A szegény lány csak boldog akar, szeretne lenni végre a párjával, olyan felhőtlenül, ahogy az első két hónapban voltak. De ez a lány már úgy érzi, hogy nem lehet már boldog sohasem. Bár még reménykedik, hogy a nagy szerelmével, a párjával még lehet boldog (újra), és együtt fognak megöregedni.

2013. ápr. 11. 19:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen, fel. 3 éves kapcsolat volt, jegyben járással, 3 hónappal esküvő előtt közölte, hogy mégsem velem akarja leélni az életét. 2 évbe telt feldolgozni, de ma már az sem érdekel, hogy él-e vagy hal-e az illető. Magyarul magasról leszarom. Sok mindenki átmegy ezen, nem egyedi az eseted.
2013. ápr. 11. 20:50
 18/18 anonim ***** válasza:

már bocs de apád egy picit bunkó...

a szerelem a legszebb dolog a világon. az én életem szerelme 19 éves volt, amikor összejöttünk. szeret, szeretett mindig is. az ő apja nem mondta, hogy d*gjon mást és hagyjon ott engem a p*csába. csak azért, mert fiú vagy, és a legtöbb fiúnak csak a szex kell, még nem kell olyannak lenned. vagy apád magából indul ki?

2013. ápr. 29. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!