Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti fel tudnátok/tudtátok dolgozni életetek legnagyobb Szerelmének az elveszítését?
Egy barátomnak MEGHALT a szerelme. Az elvesztés. Mit nyavajogsz itt, hogy dobott a csajod 5 hónap után?
Némelyiknek tényleg nincs nagyobb problémája...
pont hogy nem szakított vele az akit említ,
vele csak az első bnője: szakított vagy 6szor-7szer és visszament exhez meg ilyenek
tudni kell hogy a kérdező sokszor vádolta igazságtalanul és alaptalanul a barátnőjét, gyakran bántotta az elmúlt majdnem öt hónap alatt
a barátnő még mindig szereti, még mindig hűséges hozzá, pedig már kb. mindenki mondta neki; hogy ez így nem lesz jó.
Beteg a kérdező barátnője ha nem akar több vitát (vagy legalábbis annyit nem, amennyi volt most pár hónap alatt -> évekig!)? Illetve ha szeretné ha a párja bízna benne? És csupán a nyakának kicsit másabb illatta miatt megvádolja a kérdező azzal a szerelmét, hogy megcsalta.
De a lány nem tett semmit, csupán tanulni volt, és onnan egyenesen ment a párjához. :/
A szegény lány csak boldog akar, szeretne lenni végre a párjával, olyan felhőtlenül, ahogy az első két hónapban voltak. De ez a lány már úgy érzi, hogy nem lehet már boldog sohasem. Bár még reménykedik, hogy a nagy szerelmével, a párjával még lehet boldog (újra), és együtt fognak megöregedni.
már bocs de apád egy picit bunkó...
a szerelem a legszebb dolog a világon. az én életem szerelme 19 éves volt, amikor összejöttünk. szeret, szeretett mindig is. az ő apja nem mondta, hogy d*gjon mást és hagyjon ott engem a p*csába. csak azért, mert fiú vagy, és a legtöbb fiúnak csak a szex kell, még nem kell olyannak lenned. vagy apád magából indul ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!