Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki, hogy nincs kedvem hozzájuk menni?

Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy a pasim egy eléggé lepukkant községben él,de ha ez még nem lenne elég,a házuk sem néz ki jól.Pl.eléggé dohosak a falak,konkrétan érződik az egész házban,először,amikor náluk voltam,enni se tudtam normálisan a "szag" miatt.A barátom nem igénytelen,ezért is lepődtem meg,hogy egy ilyen környezetben él (pl függönyök sincsenek,csak valami lepel az ablak előtt,baromi régi konyhaszekrények,a fürdőszoba is nagyon gáz és elég igénytelen),ott kellene legyek náluk hétvégén,de nem fog el jó érzés,ha erre gondolok.Amúgy hétvégente tudunk csak talizni,de az is unalmas már,hogy mindig nálunk vagyunk,illetve nálunk nem is férünk el annyira,mivel nincs külön szobám... Ezt ti hogy oldanátok meg? Nem vagyok egy nagy igényű ember,de azért alap higiéniát elvárnék.És hogy magyarázzam el a pasimnak normálisan,hogy ne sértődjön meg ezen? Sztem neki ez abszolút természetes,hogy így él.
2014. febr. 4. 14:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor keress mást.
2014. febr. 4. 15:01
 12/16 A kérdező kommentje:
ha esetleg lesz egy értelmes válaszoló,annak örülnék továbbra is... most komolyan,gondoljatok már bele... itt most nem a dugásról van szó,hanem eleve ott eltölteni 2 napot,ha ennyire taszít a környezet,most azért szakítsak vele? az se megoldás,hogy mindig hozzánk jön,meg amúgy se egy helyen lakunk,hogy ez megoldható legyen,mert úgy fair valahol,hogy én is megyek hozzá,meg ő is jön.. nem?
2014. febr. 4. 15:41
 13/16 anonim ***** válasza:
és mi lenne ha esetleg segítenél neki? Hogy ne az legyen a helyzet ami? HE?
2014. febr. 4. 15:58
 14/16 A kérdező kommentje:
tehát rendezzem át a szobáját,fessem újra a falakat,vegyek neki új bútorokat.. hm,köszi,meggondolom.
2014. febr. 4. 16:26
 15/16 anonim ***** válasza:

mondom SEGÍTS. nem azt hogy CSINÁLD MEG HELYETTE.

a szád nem csak azért van hogy a bréjét bevedd.

2014. febr. 4. 16:51
 16/16 A kérdező kommentje:
ja,és hogy nézne ki a dolog: figyi,változtatok pár dolgot nálad,ha megengeded.. minek kellene neki segítség,ha azt hiszi,így minden ok? Olvasd már el a kérdésemet.
2014. febr. 4. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!