Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy nincs kedvem hozzájuk menni?
Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy a pasim egy eléggé lepukkant községben él,de ha ez még nem lenne elég,a házuk sem néz ki jól.Pl.eléggé dohosak a falak,konkrétan érződik az egész házban,először,amikor náluk voltam,enni se tudtam normálisan a "szag" miatt.A barátom nem igénytelen,ezért is lepődtem meg,hogy egy ilyen környezetben él (pl függönyök sincsenek,csak valami lepel az ablak előtt,baromi régi konyhaszekrények,a fürdőszoba is nagyon gáz és elég igénytelen),ott kellene legyek náluk hétvégén,de nem fog el jó érzés,ha erre gondolok.Amúgy hétvégente tudunk csak talizni,de az is unalmas már,hogy mindig nálunk vagyunk,illetve nálunk nem is férünk el annyira,mivel nincs külön szobám... Ezt ti hogy oldanátok meg? Nem vagyok egy nagy igényű ember,de azért alap higiéniát elvárnék.És hogy magyarázzam el a pasimnak normálisan,hogy ne sértődjön meg ezen? Sztem neki ez abszolút természetes,hogy így él.2014. febr. 4. 14:12
3/16 anonim válasza:
Hat ha nincs mas akkor maradjatok inkabb nalatok.
4/16 A kérdező kommentje:
értelmes válaszokat várnék,köszönöm!
2014. febr. 4. 14:27
5/16 anonim válasza:
Ez azért szép..Lefikázod a párod lakhelyét, miközben neked meg külön szobád nincs? Egyébként is...Higiénia... Tehet ő róla, hogy nincs lehetősége jobb körülmények között élnie?
6/16 anonim válasza:
Nem igazán értem, hogy mi köze a higiéniának ahhoz, hogy nincsenek csecse függönyök, meg modern konyhaszekrény? A dohos falak ellen is nehéz tenni, sajnos.
Ennyi erővel te is igénytelen vagy, hogy nincs saját szobád.
7/16 A kérdező kommentje:
így oldottuk meg anno a hely hiánya miatt,de attól még a házunk igényes.De igenis tehetne érte,mert nem keres rosszul,legalább a szobája nézhetne ki jobban,ha már a többivel nem tud mit kezdeni....
2014. febr. 4. 14:57
8/16 A kérdező kommentje:
ja,és a ruháján is érzem ezt,az a leggázabb...
2014. febr. 4. 14:58
9/16 anonim válasza:
kívül szép a házatok meg a konyhaszekrény, de dugnyi nem tutok szoba nélkül? lényeg a látszat, meg hogy nem lepukkant községben élsz....
10/16 anonim válasza:
akkor szellőztess sűrűn, meg vegyél függönyt nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!