Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megengednétek, hogy a 18 éves lányotok a barátjánál aludjon?
A félreértés elkerülése miatt: én a 18 éves lány vagyok. Jól tanulok, végzős vagyok a gimnáziumomban, bulizni nem nagyon járok. A barátom az évfolyamtársam, a szüleim jól ismerik, 7 hónapja vagyunk együtt.
Már lefeküdtünk, de a szüleim ezt "elvileg" nem tudják. Igazából főleg a kíváncsiság vezérel, hogy megisnerjek különböző álláspontokat. Köszi!
Hát igen, amíg velük élsz az van amit ők mondanak és engedélyt kell kérni. Sok múlik azon milyen velük a kapcsolatod.
Én pl azt sem mertem elmondani hogy barátom volt, pedig már 19 éves voltam. Azt hazudtam hogy a barátnőmnél alszom, közben a pasimhoz mentem aludni...sose derült ki, pedig többször játszottam el a dolgot. Viszont én nem voltam jóban a szüleimmel. Soha nem volt bizalmas velük a kapcsolatom. Így ilyen személyes dolgokat sem mertem megosztani...
Remélem te jóban vagy az ősökkel. Kérdezd meg:) 18 évesen én már megengedném.
#24-es biztos vagy benne, hogy nem tudták? Én ugyan fiú vagyok, haragban is voltam velük, és csak felnőtt fejjel jöttem rá, hogy szinte mindenről tudtak, amire én azt hittem, hogy átvertem őket.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!