Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti megengednétek, hogy a 18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megengednétek, hogy a 18 éves lányotok a barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés

A félreértés elkerülése miatt: én a 18 éves lány vagyok. Jól tanulok, végzős vagyok a gimnáziumomban, bulizni nem nagyon járok. A barátom az évfolyamtársam, a szüleim jól ismerik, 7 hónapja vagyunk együtt.

Már lefeküdtünk, de a szüleim ezt "elvileg" nem tudják. Igazából főleg a kíváncsiság vezérel, hogy megisnerjek különböző álláspontokat. Köszi!

2014. febr. 3. 22:24
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
Az én 18 éves lányomnak megengedném, feltéve hogy kialakult már köztünk egy megfelelő bizalmi szint, illetve hogy úgy tudok rá tekinteni, mint egy felnőttre, aki felelősségteljes és használja a fejét.
2014. febr. 3. 22:29
 12/27 anonim ***** válasza:

Asot

de ott van egy pont is,szóval lehet,hogy imposztor :D

2014. febr. 3. 22:29
 13/27 anonim ***** válasza:
Anya 9 évesen megengedte hogy fiúnál aludjak. Aztán 14 évesen az elsö barátomnál is ottalhattam, aki nem is ugyanabba a városba lakik mint én. Stb. Anya azt mondta mikor erröl beszéltem még vele hogy ő eléggé megbízik bennem ahhoz hogy tudja hogy nem csinálok hülyeséget, és az én döntésem hogy kivel mit osztok meg minttestileg mint lelkileg, és hogy ő elég érwttnek tart ahhoz hogy ezt rám bízza.
2014. febr. 3. 22:30
 14/27 ASOT ***** válasza:
hümmm...ja lehet
2014. febr. 3. 22:31
 15/27 anonim ***** válasza:
18 évesen már felnőtt nő vagy magad dönthetsz a saját életedről nem látom okát, hogy miért ne aludhatsz együtt a barátoddal.
2014. febr. 3. 22:34
 16/27 anonim ***** válasza:
#3 A zzigen...
2014. febr. 3. 22:35
 17/27 anonim ***** válasza:

Ismerjék meg a szüleid. Ha szimpatikus nekik, akkor meg fogják engedni. Ha nem akkor meg mindegy, mert apád úgyis megöli, és elássa. Na most jöttél rá, hogy miért van a sörétes az ajtód előtt 10 éve. De jó, hogy az én lányom csak 5 éves. :) Egyébként az én, és barátnőm szülei úgy gondolták, hogy inkább itthon, mint ki tudja hol. Mi akkor 17 és 15 évesek voltunk. A lényeg, anyukádat hálózd be előbb, mert apád biztosan megőrül, hogy felnőtt a kis hercegnője, és már nem is szűz?????. Kíméld a szívét, már nem fiatal. Anyukád tudni fogja, hogy hogyan adagolja neki a tényeket. Én biztos vagyok benne, hogy meg fogják engedni, ha valóban komoly a kapcsolatotok. Ha esetleg mégsem engednék meg akkor fogadd el a döntésüket, és könyörögj kegyelemért.

36F

2014. febr. 3. 22:37
 18/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Szüleim elég szigorúak, de szerintem meg fogják engedni ők is. Én úgy gondolom, hogy min. amíg középiskolás vagyok, és teljesen tőlük függök, azért ki kell kérnem az engedélyüket.
2014. febr. 3. 22:40
 19/27 anonim ***** válasza:

Amíg velük élsz addig kell az engedélyük. És utána addig amíg élnek, csak akkor már véleménynek hívják.

36F

2014. febr. 3. 22:45
 20/27 ASOT ***** válasza:

19-es jól mondja.

A szülőknek pedig az a dolguk h féltsenek, és mindegy h ismerik e azt a fiút vagy sem.

2014. febr. 3. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!