Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megengednétek, hogy a 18 éves lányotok a barátjánál aludjon?
A félreértés elkerülése miatt: én a 18 éves lány vagyok. Jól tanulok, végzős vagyok a gimnáziumomban, bulizni nem nagyon járok. A barátom az évfolyamtársam, a szüleim jól ismerik, 7 hónapja vagyunk együtt.
Már lefeküdtünk, de a szüleim ezt "elvileg" nem tudják. Igazából főleg a kíváncsiság vezérel, hogy megisnerjek különböző álláspontokat. Köszi!
Asot
de ott van egy pont is,szóval lehet,hogy imposztor :D
Ismerjék meg a szüleid. Ha szimpatikus nekik, akkor meg fogják engedni. Ha nem akkor meg mindegy, mert apád úgyis megöli, és elássa. Na most jöttél rá, hogy miért van a sörétes az ajtód előtt 10 éve. De jó, hogy az én lányom csak 5 éves. :) Egyébként az én, és barátnőm szülei úgy gondolták, hogy inkább itthon, mint ki tudja hol. Mi akkor 17 és 15 évesek voltunk. A lényeg, anyukádat hálózd be előbb, mert apád biztosan megőrül, hogy felnőtt a kis hercegnője, és már nem is szűz?????. Kíméld a szívét, már nem fiatal. Anyukád tudni fogja, hogy hogyan adagolja neki a tényeket. Én biztos vagyok benne, hogy meg fogják engedni, ha valóban komoly a kapcsolatotok. Ha esetleg mégsem engednék meg akkor fogadd el a döntésüket, és könyörögj kegyelemért.
36F
Amíg velük élsz addig kell az engedélyük. És utána addig amíg élnek, csak akkor már véleménynek hívják.
36F
19-es jól mondja.
A szülőknek pedig az a dolguk h féltsenek, és mindegy h ismerik e azt a fiút vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!