Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 7 év korkülönbség lány javára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 év korkülönbség lány javára sok szerintetek?

Figyelt kérdés

Én 28 éves vagyok és lassan gyereket szeretnék, a páromnak pedig én vagyok az első kapcsolata...

Sztem később rájön majd a csajozhatnék.

2014. febr. 3. 19:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi lett veletek?

Nalunk 12 ev a korkulonbseg az en javamra!

Ket eve egyutt vagyunk hazassagban, ket gyerkocunk van, nagyobbik negy eves es nem verszerinti gyermeke de tokeletes a kapcsolat koztuk(apa-fia ugyanugy mint a kisebbikkel aki egy eves mult).

Teny, hogy o mas orszagban szuletett es elt de magyar szuloktol( ausztralia), es nagyon sok mindenen atment fiatal kora ellenere, megis nagyon szuperul mukodik a kapcsolatunk!!!

Lehet hogy kesobb masra is vagyik majd a parod de ha teged szeret ugysem lesz massal. Mas ha vagysz valakire es mas ha meg is teszed hogy megcsalod!

En kockaztattam es nem bantam meg.

10 ev mulva sem fogom pedig o 32 lesz en meg 44!!!

Ugy vagyok vele hogy mindent meger, ha szeretsz valakit es mukodik szarj le mindenki mast mit gondolnak!

Ha meg kesobb megis elhagy( vagy pont te ot) akkor is volt nehany felejthetetlen eved...persze nem ez kell legyen a cel, de megis konyebb ugy hogy tudatosan keszulsz erre is lelkileg.

En sosem fogom banni!

:)

Na majd meselj koztetek higy alakultak a dolgok!

34N

2014. dec. 4. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!