Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 év korkülönbség lány javára sok szerintetek?
Én 28 éves vagyok és lassan gyereket szeretnék, a páromnak pedig én vagyok az első kapcsolata...
Sztem később rájön majd a csajozhatnék.
Szerintem ne az alapján ítéld halálra a kapcsolatotokat, amit itt mondanak random emberek.
Tény, hogy 7 év korkülönbség már kiütközik az ilyen kérdésekben. Én is voltam ilyen kapcsolatban 4 évig, a különbség csak annyi volt, hogy én voltam a fiatalabb, és a volt barátomra jött rá, hogy szeretne már gyereket. Én szültem is volna neki 2-3 éven belül, de más problémák adódtak (Anglia-Magyarország távkapcsolat és egyebek, én még két évig az egyetem miatt ide voltam kötve). Szóval végül 4 év után mégis szakítottunk. De ha nem költözött volna ki külföldre, szerintem együtt maradtunk volna.
Nem is a korkülönbséggel van nálatok nagyobb probléma, inkább azzal, hogy neki te vagy az első. Az első kapcsolatokban szokott az ember kísérletezni, és általában gallyra is mennek. Nekem a 4 éves előtt volt egy két éves kapcsolatom is, talán ez is közrejátszott abban, hogy olyan jól kijöttünk az exemmel.
Nehéz ügy... sajnos, csak azt tudom mondani, hogy az idő fogja eldönteni, építheted-e a jövődet erre a srácra. Ha valamelyest össze tudjátok hangolni a családalapítási terveket és egy irányba meneteltek általában is, akkor simán lehet, hogy ő lesz a férjed, a gyerekeid apja.
Én mindenesetre szurkolok!
A vénasszonyos beszólást meg ignoráld egy az egyben :D Nagyon fiatal vagy még, és ha nem is a mostani pároddal találod meg a számításodat, akkor sem vagy elkésve semmivel.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!