Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van így értelme a kapcsolatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van így értelme a kapcsolatnak? (más jövőkép)

Figyelt kérdés
A párom és én két különböző településen lakunk.A lényeg az,hogy én egy vidéki nagyvárosban lakok,itt tanultam illetve most itt dolgozok,nagyon szeretek itt,és az álmom is az,hogy itt éljek a jövőben.Ő egy eléggé lepukkant községben lakik,és ott is képzeli el a jövőjét,mivel ott van egy saját háza (bár még nem lakható).Mondtam neki,hogy én nem nagyon szeretnék ott élni,ismerem magamat, és nem tudnám elképzelni,hogy ott éljem le az egész életemet.Ha már most tudom,hogy az ő elképzelésem a téren más,mint az enyém,akkor az már eleve csak vitákat szülhet a későbbiekben vagy még bárhogy alakulhat még az élet,és inkább most ne is foglalkozzak ezzel a kérdéssel? Viszont már benne vagyunk abban a korban,amikor ezt már érdemes tisztázni,nem? Mindketten 27 évesek vagyunk.
2014. febr. 2. 17:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem így nincs értelme ha egyikőtök sem akar engedni.

pl A férjem Budapesten élt, én vidéken (30 km távolságra). Mi simán meg tudtunk egyezni abban hogy ő költözik hozzám mert őt nem érdekelte hol lakunk, nem ragaszkodott bphez, csak együtt legyünk, én meg utáltam Pestet mindig is.

Vagy ott a barátnőm meg az exe példája. 5 és fél év kapcsolat alatt nem jutottak el az összeköltözésig, mert a pasi (Bpn élt)nem akart elköltözni vidékre a lányhoz, (aúgy is a szüleivel élt egy kis házban) , a lány pedig nem akart albérletre költeni Bpn: mert a szülei háza 2 szintes. És oda költözhettek volna ha a srác belemegy.

Végül szakítottak mert a pasi megcsalta. De a csajnak is lehetett volna esze. 5,fél évet lehúzott egy olyan srác mellett aki összeköltözni se volt hajlandó vele...ennyi év elment a fiatalságából a semmiért....

Ezért írtam hogyha nem tudtok megegyezni akkor nincs értelme a kapcsolatnak sem mert csak húzzátok egymás idejét feleslegesen.

2014. febr. 3. 02:25
 12/14 A kérdező kommentje:
annyira még ezt a dolgot nem beszéltük át,de úgy érzem,hogy talán a párom hajlandó lenne kompromisszumra jutni,mert olyan magabiztosan nem jelentette ki,hogy márpedig ő ott fog élni és kész.Úgyhogy talán majd még meg tudjuk beszélni,ha csak ennyi lesz a probléma. :) Köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 3. 16:02
 13/14 anonim ***** válasza:
egy kapcsolat addig működik, amíg mindketten hajlandóak vagytok tenni érte. ha csak egyedül akarod, akkor nem fog menni.
2014. febr. 4. 20:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Nincs értelme.

Te ahogy beszélsz arról a helyről "lepukkant község" érződik,hogy nem akarsz ott élni.

Ne menj bele,mert a vége az lesz,hogy egy lezüllött alkoholista lesz belőled,aki feladta az életét másért.

Ha ennyire különböztök nem szabad összekötni az életeteket.

Az én szüleim totál úgy kötötték össze az életüket,hogy semmi közös nincs bennünk,totál másak.

Mára mindketten megkeseredett emberek lettek.

Ésszel kell élni az életet.

2014. ápr. 16. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!