Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy találjak úgy barátnőt ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjak úgy barátnőt ha nem akarok gyereket?

Figyelt kérdés

Az elején akikkel ismerkedem és azt mondják h nem akarnak, később rájuk is mindre rájött h "de még is akarnak". eddig 5 lánnyal jártam így.

Az utolsoval 1 héttel ezelőtt mentünk szét emiatt.

És még is hol? Mert mikor randizgatunk meg stb akkor minden szuper de egy idő után sajna ez megváltozik.

29/f

2014. febr. 1. 16:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Rossz korosztályban keresel. Gondolom jórészt nálad fiatalabb barátnőid vannak, mondjuk átlagban 23-28 éves korúak. Na, nekik a hatalmas többsége akar gyereket. Még akkor is, ha +5 év múlva rájönnek, hogy mégse.

Próbálkozz az idősebb nőknél (30, de akár 35+), akik nem akarnak gyereket. Vagy sokszor ha akarnának se lehetne már nekik :D

2014. febr. 1. 16:59
 12/21 A kérdező kommentje:

eltaláltad java az 25-30 közötti.

De nagyon idősebbet nem szeretnék :)

De ha úgy veszed akkor akik most 30 felettiek és nem akarnak gyereket azok akkor sem akartak. Mert akkor sem lett :)

2014. febr. 1. 17:01
 13/21 anonim ***** válasza:

Értem mire gondolsz, de ez sokszor nem teljesen így van.

A legtöbb nő sajnos azt hiszi, hogy ráér gyereket szülni. Elhitetik velük, hogy a 20-as éveiket nyugodtan végig dolgozhatják, a karrierjüknek szentelhetik, meg a bulizásnak.

De ez nem így van. A nők a legvonzóbbak kb. 20-30 éves koruk között. Akkor vannak a csúcson. Akkor tudják megszerezni a legjobb férfit, akit csak egész életükben megtudnak.

És sok nő, ahelyett hogy 20-30 éves kora körül gyereket vállalna, inkább végigbulizza és/vagy dolgozza a legszebb éveit, mert azt hiszi van még ideje. De sokaknak nincs. Mert mikor ő 30+ lesz, ugyanúgy lesznek 25, vagy 20 éves nők és a legjobb férfiaknak már nem ő lesz a célpontja. Szóval sok nő sajnos ezért marad egyedül. Vagy mert nem képes lejjebb adni az igényeiből is ugyanazt a herceget várja fehér lovon 35 évesen, mint 25 évesen. Csak 25 évesen még eljött érte, de elutasította, 35 éves korára pedig a hasonló hercegek az akkori 25 éveseket környékezik meg.

34 éves koromban én sem véletlenül 26 éves nőt vettem el, miközben volt rengeteg velem egykorú vagy 30 körüli "jelentkező" is.

2014. febr. 1. 17:13
 14/21 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Sajnos nekem nincsenek ilyen lehetőségeim hogy ilyen helyekre járjak. Nálunk ilyen helyek nincsenek.
2014. febr. 1. 17:18
 15/21 anonim ***** válasza:

13-as!

Ebben teljesen egyet is értünk!

"És sok nő, ahelyett hogy 20-30 éves kora körül gyereket vállalna, inkább végigbulizza és/vagy dolgozza a legszebb éveit, mert azt hiszi van még ideje. De sokaknak nincs. Mert mikor ő 30+ lesz, ugyanúgy lesznek 25, vagy 20 éves nők és a legjobb férfiaknak már nem ő lesz a célpontja. Szóval sok nő sajnos ezért marad egyedül. Vagy mert nem képes lejjebb adni az igényeiből is ugyanazt a herceget várja fehér lovon 35 évesen, mint 25 évesen. Csak 25 évesen még eljött érte, de elutasította, 35 éves korára pedig a hasonló hercegek az akkori 25 éveseket környékezik meg. " totálisan így van.

dúrván hangzik de egy pasi egy icipicit tovább ráér.

2014. febr. 1. 17:40
 16/21 A kérdező kommentje:
Igen 13. válaszoló ezt én is így látom és gondolom.
2014. febr. 1. 17:41
 17/21 anonim ***** válasza:
Teljesen igazat adok 13. Jól látjuk mi a dolgokat csak ezt egy nőnek hiába adjuk elő, nem kehet őket meggyőzni.
2014. febr. 1. 17:47
 18/21 anonim ***** válasza:
Lehet, sőt biztos, hogy igazatok van, kedves 13-as, 15-ös és 17-es Válaszolók. De én azért nem fogok kétségbeesni, hogy "kifutok az időből". 30 évesen is megtalálhatom az igazit, vagy akár az után is, majd ahogy hozza az élet (de azért remélem, nem kell addig várnom :-)) Azért nem mindenkinek a 20-25 évesek kellenek, akad, aki az érettebb nőket szereti, avagy tudja, ki illik hozzá korban (is). Vagy az jobb lenne, ha 30-hoz közeledve minden nő meghülyülne és mindenáron el akarná vetetni magát az első szembejövővel, csak azért, nehogy túl késő legyen?
2014. febr. 1. 18:08
 19/21 anonim ***** válasza:
Ja az előbb lemaradt, 25/N vagyok.
2014. febr. 1. 18:08
 20/21 anonim ***** válasza:

Ezt nem mondtuk h 30 évesen nem lehet megtalálni az igazit , most kifejezetten a gyerekvállalási időszakot írtuk le leginkább.

Mert tény h egyre többen szülnek 30 felett de ha egy nő gyereket akar akkor tényleg ez a 25-30-as korosztályban a legjobb.

2014. febr. 1. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!