Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg a lányok, hogy nincs szükségem rájuk?
Figyelt kérdés
Amikor tepertem értük, kutyának sem kellettem. Amikor meg most már leszarom őket, érdeklődnének. Nekem nem kellenek. Aki nem tudott megbecsülni, az nem érdemli meg a társaságomat. Ha bunkó leszek velük, majd megértik, hogy hagyjanak békén? :-)2014. jan. 30. 19:16
11/15 A kérdező kommentje:
Boldog vagyok magammal. Sosem hazudok magamnak, mindig számíthatok magamra, büszke vagyok arra, aki vagyok. Nincs szükségem egy alattomos, sunyi nőre sem. :-)
2014. jan. 30. 22:39
12/15 anonim válasza:
akkor akár vissza is mehetsz reiszolni ;)
13/15 A kérdező kommentje:
Már végeztem vele. :-) Sosem csalódok ”Mariban”. ;-D
2014. jan. 30. 22:49
14/15 anonim válasza:
:DD
te tényleg elvagy egyedül. de akkor már ne női neve legyen, hanem bármi más.
15/15 anonim válasza:
A kérdésednek semmi értelme, senki sem hisz keménynek, senki sem néz rád úgy, mintha olyan hatalmas tartásod lenne, szóval akár mehetsz is aludni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!