Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem értik meg a lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik meg a lányok, hogy nincs szükségem rájuk?

Figyelt kérdés
Amikor tepertem értük, kutyának sem kellettem. Amikor meg most már leszarom őket, érdeklődnének. Nekem nem kellenek. Aki nem tudott megbecsülni, az nem érdemli meg a társaságomat. Ha bunkó leszek velük, majd megértik, hogy hagyjanak békén? :-)
2014. jan. 30. 19:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szóval homár lettél?
2014. jan. 30. 19:17
 2/15 anonim ***** válasza:
Semmi bajunk a melegekkel :)
 3/15 anonim ***** válasza:
First world problems, de irigyellek.
 4/15 anonim ***** válasza:
Minden lánynak kell egy meleg barát
2014. jan. 30. 19:18
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

mondd meg nekik, h nincs szükséged rájuk.

azt fogják gondolni, h egy nyikhaj vagy, akinek nagy a pofája és bemeséli magának a frankót, közben meg egy normélis kapcsolata nem volt még. hidd el, le fognak rólad szállni.

6/15 anonim ***** válasza:
Ez egy akkora idióta felfogás a lányoknál. Minél jobban szarsz rájuk annál jobban fognak utánad szaladni. Tudom, én is lány vagyok én is csináltam de csak egyetlen egyszer, met akkor betelt a pohár, azóta van egy másik boldog kapcsolatom több mint másfél éve.
 7/15 A kérdező kommentje:

Ácsi, nem vagyok és nem is leszek homár f aszikáim. De nem kell a nő nekem, csak baj van velük. :)

Volt már kapcsolatom, nem is egy. Ezt annak üzenném, aki itt előfeltételez baromságokat rólam, miszerint még egy sem volt.

2014. jan. 30. 19:20
 8/15 anonim ***** válasza:
És erre a mostani állapotodra büszke vagy? Boldog vagy egyedül? Nem érzed, hogy valakihez néha hozzábújnál, szerelmeskednél vele? Szar neked.
2014. jan. 30. 19:20
 9/15 anonim ***** válasza:
Aki eddig esetleg nem feltételezte, abban a "faszikáim" után biztos nem maradt kétség.
2014. jan. 30. 19:21
 10/15 anonim ***** válasza:
55%

Egyetértek veled, kérdező. Amikor már egyik se kellene,akkor bezzeg jönnének. Gondolom próbálnak kokettálni, hogy aki neked megtetszik, az tényleg szuperjó csaj, mert bevehetetlen erőd vagy. Egyik se akar semmi komolyat,hidd el nekem,csak szórakoz(ná)nak. Közöld velük, minél lekezelőbb stílusban, hogy kifutottak az időből, ez a hajó már elment. A csajoknak iszonyú szar érzés, ha nincs hatalmuk a pasi fölött.

19:20, elnézve a mai felhozatalt a nőkből, EZERSZER boldogabb egyedül.

2014. jan. 30. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!