Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg a lányok, hogy nincs szükségem rájuk?
mondd meg nekik, h nincs szükséged rájuk.
azt fogják gondolni, h egy nyikhaj vagy, akinek nagy a pofája és bemeséli magának a frankót, közben meg egy normélis kapcsolata nem volt még. hidd el, le fognak rólad szállni.
Ácsi, nem vagyok és nem is leszek homár f aszikáim. De nem kell a nő nekem, csak baj van velük. :)
Volt már kapcsolatom, nem is egy. Ezt annak üzenném, aki itt előfeltételez baromságokat rólam, miszerint még egy sem volt.
Egyetértek veled, kérdező. Amikor már egyik se kellene,akkor bezzeg jönnének. Gondolom próbálnak kokettálni, hogy aki neked megtetszik, az tényleg szuperjó csaj, mert bevehetetlen erőd vagy. Egyik se akar semmi komolyat,hidd el nekem,csak szórakoz(ná)nak. Közöld velük, minél lekezelőbb stílusban, hogy kifutottak az időből, ez a hajó már elment. A csajoknak iszonyú szar érzés, ha nincs hatalmuk a pasi fölött.
19:20, elnézve a mai felhozatalt a nőkből, EZERSZER boldogabb egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!