Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Kiakaszt teljesen néha. Besértődik csak úgy magától és tök lekezelően beszél velem. Mindig mondja hogy mert mindenki semmibe veszi stb., pedig ő veszi az én nyugtatásomat semmibe. Nagyon idegesítő hogy minden héten legalább egyszer ilyen velem. Régebben voltak vitáink és azokra hivatkozik, amit szerintem már megbeszéltünk sokszor és lezártu. Mit tegyek?2014. jan. 29. 22:07
11/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, nem tudom hogy egy ilyenhez hogyan kezdjek hozza. Csak ultessem le es mondja hogy ez meg ez zavar?
2014. jan. 31. 00:03
12/13 anonim válasza:
Pontosan!!:D
Ülj le vele és kérdezd meg hogy van-e valami ami bántja!
Sok sikert!:)
13/13 A kérdező kommentje:
Jó is lenne ha ilyen konnyű lenne, csak az a gond, hogy nem nagyon akar még találkozni se :(
2014. jan. 31. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!