Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnőmmel?
nézz egy értelmeset
ezt a hisztérikát meg kukázd ki!!
Ne nyugtatgasd, legyél vele határozott! Tudjon róla, hogy jobb, ha leáll, mert különben lecseréled...
Hátha ez visszafogja...
Ne menj bele a játékba ilyenkor. Időnként én is ilyen hisztérika tudok lenni (ok, azért nem ennyire). Az én párom ezt úgy oldja meg, hogy bevonul mérges arccal egy másik helyiségbe, magára csukja az ajtót. Én még kb fél percig fortyogok, utána megyek őszintén bocsánatot kérni a gusztustalan viselkedésem miatt.
Próbáld ki, hátha nála is beválik.
Egyébként ha engem bármikor lecseréléssel fenyegetne valaki, én is rögtön szabad utat adnék neki, úgyhogy az talán tényleg nem a legjobb ötlet:)
Viszont azzal amit én mondtam talán valami hasonlót sugallsz neki tudat alatt, de mégsem mondod ki. Kevésbé rizikós megoldás.
Sok szerencsét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!