Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bréking nyúz : utál a csajom!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bréking nyúz : utál a csajom! Segítség?!?!?

Figyelt kérdés

szasztok!

probléma : a csajom azt mondja mindenem kezdi utálni.

ahogy beszélek ahogy viselkedek amiket mondok (bók) meg minden.

nyár óta vagyunk együtt.

én meg csak nézek tágra nyílt szemekkel és nem értem.

mit csináljak? én szeretem.

2009. dec. 5. 14:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
de olyan érthetetlen. nagyon szeretem.
2009. dec. 5. 16:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Sajnos ebbe bele kell nyugodnod, hagy a fenébe. Lessz olyan lány aki szeret és megbecsül téged. Tudom nem kennyű de most kell igazán józan fejjel gondolkodnod.
2009. dec. 5. 17:25
 13/19 anonim ***** válasza:

Ne hagyd már, hogy egy kis csitri leoltson...

Hanyagold egy kicsit...Ha nem tudja mit veszíthet, akkor folytatni fogja a sértegetésedet...

Ha még egyszer azt mondja utál, add ki az útját...

Légy férfi ne hagyd magad összetörni...

2009. dec. 5. 17:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetnéd tőle, hogy akkor meg minek van veled.
2009. dec. 5. 18:51
 15/19 anonim ***** válasza:

Már bocs, de ha ilyeneket mond,akkor mi a kérdés?

Csak azért meri megcsinálni ezeket veled, mert látja, hogy mennyire odavagy érte, tehát most kicsit viselkedj vele ridegebben, legyél távolságtartó. Most nem azt mondom, hogy te is mondj neki bunkó dolgokat, csak szard le a fejét, de persze ez csak a tetteidben mutatkozzon meg.

Pl. legyél folyamatosan a haverjaiddal, a barátaidat válaszd helyette, ne bókolj, ne dicsérd meg, tegyél megjegyzéseket a jó nőkre az utcán ha vele vagy, ne kezdeményezd a szexet / a talikat.

Ha meg így sem jön meg az esze, dobd ki.

2009. dec. 5. 19:25
 16/19 A kérdező kommentje:
hát most alapból távolságtartó lettem. ez nekem szörnyen esett. akartam vele kedves lenni, meg minden.. de nem jött össze. egyszerűen... nem bírok!
2009. dec. 5. 19:33
 17/19 anonim ***** válasza:

én abszolút megértelek, nehéz a helyzeted. de ne hagyd magad megalázni, hülyének nézni. légy férfi! szedd össze magad!

hajrá!

2009. dec. 5. 20:11
 18/19 anonim ***** válasza:

hát...ahogy olvasom amit írsz őszintén szólva valahogy én is utálom a stílusod, megértem a b.nődet, nem tudom h miért de k*rvára nem szimpatikus.

BRÉKING NYÚZ áá ezt honnan szedted?

2009. dec. 5. 22:37
 19/19 anonim ***** válasza:
...lefőtt a kávé...és zaccos lett..
2009. dec. 5. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!