Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bréking nyúz : utál a csajom!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bréking nyúz : utál a csajom! Segítség?!?!?

Figyelt kérdés

szasztok!

probléma : a csajom azt mondja mindenem kezdi utálni.

ahogy beszélek ahogy viselkedek amiket mondok (bók) meg minden.

nyár óta vagyunk együtt.

én meg csak nézek tágra nyílt szemekkel és nem értem.

mit csináljak? én szeretem.

2009. dec. 5. 14:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ülj le vele beszélgetni, de lehet, hogy már menthetetlen ha ilyeneket mondd..
2009. dec. 5. 15:07
 2/19 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok?
2009. dec. 5. 15:07
 3/19 anonim ***** válasza:
48%
Hagyd ott, majd akkor hiányozni fogsz neki és akkor majd teperhet ezerrel!!!Egy kicsit húzd...
2009. dec. 5. 15:12
 4/19 A kérdező kommentje:
én 20 ő 16. akk most mit csináljak? legyek hűvösebb vele vagy mi? tűnjek el egy hétre? ötletem sincs!
2009. dec. 5. 15:18
 5/19 A kérdező kommentje:
olyanokat mond h elbaszom minden napját... meg ilyesmi...
2009. dec. 5. 15:37
 6/19 anonim ***** válasza:
Csodálkozol h 16 évesen egy lány hirtelen megutál? Pont abban a korban van amikor napról napra változik az ízlése. Amúgy meg sztem arra akar utalni h már nem szeret.
2009. dec. 5. 15:37
 7/19 anonim ***** válasza:
Sztem üljetek le beszélgetni. Kérdezd meg tőle, így látatlanban csak találgatni tudunk. Azt is kérdezd meg hogy akarja e folytatni.
2009. dec. 5. 15:41
 8/19 anonim ***** válasza:
Hagyd ott.
2009. dec. 5. 15:41
 9/19 anonim ***** válasza:

Szerencsétlen :( Én összetörnék, ha a kedvesem ilyet mondana nekem (aki nincs per pil...). Illetve soha nem mondanék ilyet senkinek, akkor sem ha így van, mert nem szabad bántani a másik lelkét a személyes szeszélyekkel.

Ha neked lennék én teljesen kihűlnék. Nem keresném, nem bókolnék, nem éreztetném, hogy fontos nekem. Így ha szakítás lesz a vége akkor könnyebb lesz neked, ha mégsem akkor pedig ez húz ki a csávából...

2009. dec. 5. 15:44
 10/19 anonim ***** válasza:
Dobd ki a francba, és kezdj el 20 éves lányokkal járni, azok talán jobban tudják, hogy mit akarnak. ha a kiscsaj komolyan gondolja, akkor a kapcsolatnak nincs értelme. ha csak játszik, akkor meg elmehet a ....ba, hogy ekkora számító.... Szerintem nem kéne ezt a kapcsolaatot erőltetni. Szépen lassan dumáld ki magad belőle. Ha pedig visszakaparja magát, akkor legalább tudja, hogy hol a helye. Nehogy egy csitrinek ugráljál, felnőtt férfi vagy.
2009. dec. 5. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!