Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire unatkozik a barátom vagy valami más baj van?
Életerős férfinak vannak ambíciói, és töri magát azok megvalósításáért.
Pl. egy jó építőipari szakmunkás 8-10 órát gályázik esőben, fagyban is építkezésen; mérnök gyakran napi 10-12 órában készít terveket, járja az országot, van kint terepen; sikeres focista is kemény edzésekkel dolgozik meg a sikerért, stb.
Neki úgy látszik nincsenek ambiciói, jól elvan otthon szüleitől kapott zsebpénzből, nem ég az arca amiatt hogy lopja a napot mert se nem tanul se nem dolgozik.
Hosszabb távra értelmes nő ilyen férfire apaként szóba jöhetőként nem számíthat.
36F
Arra nem gondoltál drága #2, hogy ha nincs állása/munkája akkor mit, hova dolgozzon?
Kérdező: Próbálj vele minél többet lenni, bíztasd, ne hozd szóba a munkanélküliséget, mert az csak mégjobban bosszanthatja. Bíztasd, hogy próbáljon ki újabb dolgokat hátha abba nagyobb sikere lesz és ne adja fel. Vannak emberek akik nem könnyen barátkonak és sajnos nincs akivel egész nap ellehetnének...
# 2:
Hajaj... a focistákon külön nevettem.
Kérdező, szerintem a barátod depressziós. Nem biztos, mert ennyiből nem lehet kétséget kizáróan kijelenteni, de amiket itt leírtál, azok nagyon arra utalnak.
Igen a magyar focistákon szokás nevetni, de azért első osztályban, ahol már egy jó multis fizetésnyit kap egy átlagos focista is, őket is meghajtják.
Engem például 13-17 éves korom közt kenu edzéseken (év közben heti 6x2,5 óra, nyáron 11x2,5, 1 hónap nyári szabi) kőkeményen meghajtottak és ez a jellememet, küzdeni akarásomat nagyon pozitívan formálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!