Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal piszkálnak suliban (tanárok) h állandoan hozzá megyek meg h hányszor alszok nála és ez miatt utálom a sulit. Mi a véleményetek mitt tegyek haggyam ott barátom ez miatt?
Szerintem se dobd ki. A tanároknak ehhez semmi közük (semmi joguk belepo--zni), ezügyben egy valaki piszkálhat, az pedig a szüleid.
Tudod, a párunkkal jóban-rosszban együtt a világ ellen ha kell...
Hát... egyrészt ő nagykorú, felnőtt ( papíron mindenképpen ), te meg nem... Egyenlőre bármilyen iskolába jársz is, el kellene végezned. Meg kell találni az egyensúlyt a párkapcsolat és a suli között.
De emiatt nem érdemes szakítani.
szerelemben a kor nem számit.. nem szándékossan jöttem össze egy nálam sokkal idösebbel.
hát szüleimnek még nem mondtam el h járok valakivel :S nem merem félek a reakciotol h 5évvel idössebb .
barátom fejéhez vágtam aztis h az ö hibája minden h ha ö nem lenne akkor semmi baj nem lenne meg h csak meg neheziti az életem :S
Én mindenképpen felhívnám a tanárok figyelmét udvariasan, de határozottan, hogy a égvilágon semmi közük nincs ahhoz, hogy a diákjaik mit művelnek a szabadidejükben, és az energiájukat inkább fordítsák arra, hogy megfelelő tudásanyagot adjanak át a gyerekeknek ahelyett, hogy indiszkréten a magánéletükben vájkálnak.
Egyébként egy elbeszélgetés az igazgatóval is segíthet.
te miez a verdás huszas csávokra hajtanak meg nem adnak esélyt a korunk belieknek?? O.o vagy a témával kapcsolatban adj TANÁCSOt vagy keress a storydhoz illö témát :) de csak h tudd nincs tuning verdája és a szüleivel él :)
de egy szinten vagyunk mert alkalmazkodik hozzám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!