Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy fiút hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy fiút hogyan lehet meglepni? Havonta hónapfordulót érdemes megtartani mindig ugyan úgy?

Figyelt kérdés

A barátommal még nem vagyunk fél évesek sem...

Ő eddig csak csokival lepett meg... 1-2 hetente kaptam tőle egy csokit(bár azt is közösen ettük meg, kettőnknek vette).

Ma veszekedtünk azon, hogy én miért nem tudom meglepni csokival.....(Én eddig cselekedetekkel leptem meg, tárgyakkal sosem.. persze karácsony, szülinap más)...Felhozta, hogy 5. hónapfordulóra nem adtam neki én is csokit, de én mentem át hozzá, és nem is aznap, mert más programot szervezett inkább. Minden hónapban csokicserével kéne ünnepelnünk?

Felhozta az exét is, hogy ő bezzeg tudott neki csokit adni meglepetésből is, én pedig csak egyszer leptem meg vele, azt is úgy, hogy előtte pár nappal szólt, hogy egy csokival lepjem meg. Emiatt ma este elmentem csokiért, szinte minden bolt zárva, késő este... vettem csokit, csak nem jutottam át hozzá (mivel csak busszal tudtam volna, és hazafelé nincs időben busz...másnap iskola).. és megsértődött ma csak úgy, váratlanul, miközben semmi olyan dolog nem történt, aminek köze lett volna a csokihoz..? Emiatt holnap látni sem akar. :)

Szerintetek van értelme? Na és milyen sűrűn kéne ünnepelni, és hogyan ?

2014. jan. 28. 23:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem szexy fehérneműbe várdd az ágyban, az a legtutibb meglepetés.
2014. jan. 29. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!