Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy fiút hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy fiút hogyan lehet meglepni? Havonta hónapfordulót érdemes megtartani mindig ugyan úgy?

Figyelt kérdés

A barátommal még nem vagyunk fél évesek sem...

Ő eddig csak csokival lepett meg... 1-2 hetente kaptam tőle egy csokit(bár azt is közösen ettük meg, kettőnknek vette).

Ma veszekedtünk azon, hogy én miért nem tudom meglepni csokival.....(Én eddig cselekedetekkel leptem meg, tárgyakkal sosem.. persze karácsony, szülinap más)...Felhozta, hogy 5. hónapfordulóra nem adtam neki én is csokit, de én mentem át hozzá, és nem is aznap, mert más programot szervezett inkább. Minden hónapban csokicserével kéne ünnepelnünk?

Felhozta az exét is, hogy ő bezzeg tudott neki csokit adni meglepetésből is, én pedig csak egyszer leptem meg vele, azt is úgy, hogy előtte pár nappal szólt, hogy egy csokival lepjem meg. Emiatt ma este elmentem csokiért, szinte minden bolt zárva, késő este... vettem csokit, csak nem jutottam át hozzá (mivel csak busszal tudtam volna, és hazafelé nincs időben busz...másnap iskola).. és megsértődött ma csak úgy, váratlanul, miközben semmi olyan dolog nem történt, aminek köze lett volna a csokihoz..? Emiatt holnap látni sem akar. :)

Szerintetek van értelme? Na és milyen sűrűn kéne ünnepelni, és hogyan ?

2014. jan. 28. 23:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
sztem hülyeség hónapfordulózni.....
2014. jan. 28. 23:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

#1 +1 Szerintem is hülyeség. Jó hogy hétfordulót, vagy napfordulót nem ünnepeltek.

Amúgy hány évesek vagytok, 11?

2014. jan. 28. 23:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Komolyan ilyenen képes elkezdeni veszekedni? Hogy nem veszel neki csokit? Kezdjük ott, hogy ő a fiú és még a mai világban is az a normális, ha inkább legalábbis gyakrabban a fiú lepi meg a lányt. Vagy ha már ez a helyzet, hogy hónapfordulót akartok tartani, akkor beszéljétek meg, hogy vesztek-e egymásnak valamit vagy sem és nem lesz belőle vita. Szerintem egyébként teljesen felesleges havonta megtartani, elég az félévente vagy évente. De ilyen sértődékeny fiú mellett szerintem NINCS értelme megtartani ezt a dolgot! Teljesen elvesztette az értelmét, elrontotta azzal, hogy reklamált, hogy ő bezzeg nem kap csokit.
2014. jan. 28. 23:43
 4/11 anonim ***** válasza:

azért reklamál mert nem adtál neki csokit??

bazz sztem vegyél neki 1 táblával aztán kísérd vissza az oviba ezt a........

2014. jan. 28. 23:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Süss neki karajt, vagy sertéscombot. Ha érdekel a recept, szívesen elküldöm ha rám írsz. Garantált a siker! Spanokon tesztelve, meg vannak őrülve érte!
2014. jan. 28. 23:45
 6/11 A kérdező kommentje:
Remélem feldobja, hogy a fiú 18 éves. :)
2014. jan. 28. 23:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Az első tizenvalahány fordulót még számoltuk.

Azóta annak örülünk, ha néhanapján a mókuskerékben egy napon belül el tudjuk látni a kötelezettségeinket, egymással is tudunk foglalkozni, és saját magunkra is jut idő.

Nincs napoz kötve, de szintén havi 1-2 alkalommal fordul elő...

2014. jan. 29. 00:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez a srác éretlen egy kapcsolatra..

Én még a valentin napot se tartom meg a barátnőmmel (közös megegyezés), nemhogy "hónapfordulózzunk".. bele is őrülnék.

2014. jan. 29. 01:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez hülye. Jó hogy nem akar minden héten hónapfordulót... :)
2014. jan. 29. 01:21
 10/11 anonim ***** válasza:

A hónapforduló egy eszeveszett baromság. Viszont vannak olyan személyek, akiknek az úgynevezett szeretetnyelve az ajándékozás. Mivel ő mindig vesz neked valami apróságot, ezért úgy gondolom, hogy ő pont egy ilyen ember. Ha nem beszélitek egymás nyelvét, nem kapjátok meg amit akartok, akkor előbb-utóbb hiányérzet alakul ki a kapcsolatban. Szerintem vegyél neki időnként csokit:) Ennyi áldozatot meghozhatsz a boldogságáért:)

Ettől függetlenül a srác kissé gyerekes. Nekem is időbe telt mire elmagyaráztam a páromnak, hogy időnként jól esne ha meglepne valamivel (ami kézzel fogható), és hogy ettől én nem anyagias vagyok, csak ez alakult ki bennem kiskorom óta. Anyukám elég gyakran hozott nekünk valami kis apróságot munkából hazajövet:) Na de megsértődni azért sosem jutott eszembe... Azt muszáj még egyszer leírnom, hogy ezt a hónapfordulót mekkora eszeveszett baromságnak tartom:D

2014. jan. 29. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!