Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Barátnőm kifakadt, hogy nem foglalkozok vele és hiányzik a régi rajongás a részemről. Én meg megkértem, hogy figyeljen rám és előbbre tartson mint a saját problémáit, vagy barátait.

Én azóta mindent megtettem ennek érdekében és sikerülni is látszik, ahogy ő mondta, de ő nem teszi meg azt amit kértem tőle, hogy figyeljen rám, ne csak magával és a saját problémáival foglalkozzon.

Ma is állásinterjún voltam, de meg sem kérdezte mi volt, vagy előtte,hogy sok szerencsét. semmit.csak azután mikor felhoztam neki.

szerintetek hogyan tovább?

2014. jan. 28. 14:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mit mondjak, nekem is hiányzik a régi rajongás ez jólesik az biztos! Mondjuk a barátainál téged előbbre tarthatna és foglalkozhatna veled. Nem figyel rád az biztos, ha nem érdeklődött, hogy mi volt az állásinterjún. Hogy sikerült? (egyébként ma én is voltam)
2014. jan. 28. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján önzőnek tűnik a barátnőd.Mindenképpen említsd meg neki,hogy bánt az egoizmusa,és hogy te úgy érzed,minden tőled telhetőt megtettél,viszont nem nagyon kapod vissza tőle ugyanezt.
2014. jan. 28. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nehéz egy ilyen hozott szokást kiiktatni valakiben. Sok munkádba kerül, hogy valakit átnevelj arra hogy figyeljen rád. Mert itt nem arról van szó ha jól értem, hogy többet kéne foglalkozzon veled, hanem, hogy egyáltalán figyeljen rád.
2014. jan. 28. 15:17
 4/5 A kérdező kommentje:

1-es!

Hát szerintem jól sikerült, mielőtt bementem volna a Raktárvezető odasúgta nekem hogy szurkol nekem.

Ő is bent volt remélem megkapom az állást.

Megmondtam neki most is, hogy ez nekem nem jó, erre ő sajnálja meg szánjabánja de legközelebb ugyanez lesz.

jó nekem is vannak hibáim de próbálok változni amennyire lehet.

Ő egy egyke gyerek lehet amiatt is önző és nem figyel másra, nem osztja meg a saját dolgait.

2014. jan. 28. 15:48
 5/5 A kérdező kommentje:

ja és a kérdést kihagytam, neked hogy sikerült az állásinterjú?

remélem ne ugyanott voltunk :)

2014. jan. 28. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!