Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kék szem 000 kérdése:
Szerinted hogyan tovább?
Figyelt kérdés
7 éve vagyok párkapcs.-ban. 24 éves nő vagyok,a párom 27 éves. Nem érzem már azt amit kellene,nem tudom mit érzek iránta. Olyan kihűlt, unalmasnak érzem az egész kapcsolatunkat. 1,5 éve lakunk együtt. Van munkahelyem, mindenünk megvan,de nem vagyok boldog. Gondolkodom rajta,h lehet jobb lenne külön. Ha megkérdezem tőle,h mi a jövőbeli elképzelése velem,nem tud semmit mondani,csak felháborodik és azt mondja "hogy hát mi,majd lesz valami,majd alakúl valahogy". Azt tudom,hogy a szülei irányítják,ő az édesapjánál dolgozik,gazdálkodnak. De egy kicsit félek az új élettől,itt hagyni a munkahelyem,a megszokott környezetet, és azért sok ez a 7 év. Újra munkát keresni,hazaköltözni a szüleimhez. Viszont nem vagyok boldog,olyan mintha együtt élnénk mint két lakótárs. Fiatalok vagyunk és szexelni is havonta ha 1x szoktunk. Úgy gondolom nem vagyok lekésve semmiről. Még megtalálhatom az igaz boldogságot.
2014. jan. 20. 19:01
1/6 anonim válasza:
Ha boldogtalan vagy egy kapcsolatban, akkor lépj ki belőle!
2014. jan. 20. 19:02
2/6 anonim válasza:
Ez elég siralmasan hangzik... márpedig 24 évesen előtted az élet, nem kéne leragadnod egy vacak kapcsolatban. Persze, hogy félsz a bizonytalantól - mindenki fél. De hidd el, ha mellette maradsz, évek múlva csak még rosszabb lesz!
2014. jan. 20. 19:08
3/6 anonim válasza:
Biztos a 7 évetekkel fogsz majd törtetni de ne tedd.
7 év ide vagy oda, ez nem jó, és beleőrülsz majd idővel. Az évek elszállnak, megöregszel, és olyakor döbbensz majd rá , hogy jól elb***ztad az életed.
Nem minden milyen lesz a következő 7 éved vagy 14 vagy 40 éved.
2014. jan. 20. 19:11
4/6 A kérdező kommentje:
Sokszor elképzeltem már a szakítást. Azt,hogy elbútúrozok,elmegyek innen. Hát nehéz így még elgondolni is. És megtenni vajon milyen lehet. Nagyon gyenge lélek vagyok. De nagyon nehezen bírom ezt így.
2014. jan. 20. 19:14
5/6 anonim válasza:
Vagy most mész szembe a félelmeiddel vagy soha , de akkor szépen lassan tönkremész...
24 évesen havi 1 szex... Mások napi 3-4 menetet letolnak ennyi idősen.
A változás nehéz dolog , kemény belemenni , de hidd el ezerszer jobban megéri mint így maradni. Tapasztalatból mondom
2014. jan. 20. 19:42
6/6 anonim válasza:
Igen ez baromi nehéz.
Nehéz odaállni és megmondani, hogy vége, nem folytatod tovább, új életet kezdesz lezárod ezt a fejezetet.
Az első lépés mindig nehéz. De tedd meg, mert ez 1 kínos nap lesz , de a többi 60 éved még kínosabb lehet ha nem lépsz. Csak nézz , csak próbálj egy kicsit a jövőbe tekinteni, h mi várna rád.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!