Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább?!

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki 17 éves én meg 16. Beszéltünk már 3-szor facebookon, volt, hogy egészen éjfélig dumáltunk, lájkoltuk egymás képeit. Aztán a suliban ráköszöntem, de nem hiszem hogy felismert volna. Én beszélni akarok vele, de nem tudom hogyan csináljam. Egy idő után idgesítő lesz ,ha mindig ráírok, de nem tudok mást csinálni, mert ő meg nem ír rám! Pedig szinte mindig online vagyok, meg ő is, gondolom látja is, de nem ír. Valami ötlet?

2014. jan. 14. 20:10
 1/9 anonim ***** válasza:
ne írj rá! tudom hogy nehéz, de nem szabad, meg kel várni, míg ő akar valamit, ha nem akkor ne égesd magad azzal hogy nyomulsz rá. Tudom szar érzés, de várd meg, hogy ő akarjon valamit, ha tetszel neki, akkor fog írni, ha nem ír akkor vagy sötét és nem tetszel neki, vagy tökre balfék a gyerek...
2014. jan. 14. 20:12
 2/9 A kérdező kommentje:
De nem bírom ki, hogy ne beszéljek vele...
2014. jan. 14. 20:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Elhiszem, én is voltam már így nem egyszer, de ezzel mindig csak elrontottam, ha mindig én írtam rá! és ez tényleg így van, vagy mondjuk csak akkor írj neki ha van rá valami okod. Pl hogy láttad suliba. (Amúgy megnyugtatlak ma én is ugyanígy jártam, h van/volt egy gyerek aki tetszik, és már köszöntünk is egymásnak, erre ma jön velem szembe és én köszönök, ő meg mintha én ott se volnék megy tovább... és érzem hogy szinte direkt nem akar már köszönni, de hogy mért...)
2014. jan. 14. 20:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Több ürügyem is van:DDdd de esetleg te is írhatnál neki, hogy:szia, köszöntem ma a suliban, nem ismertél fel?:DD
2014. jan. 14. 20:26
 5/9 anonim ***** válasza:
igen tudom :D már gondoltam rá, csak igazából ő inkább csak tetszett, tudom hogy úgyse jönne össze mert ő totál más mint én, ő az a bulizós, menő, én meg nem vagyok az a bulizós tipus :D meg annyira nem is érdekel amúgy, meg mi nem beszélgettünk sokat :)
2014. jan. 14. 20:27
 6/9 A kérdező kommentje:
jaa értem:) hát ha nem akarod annyira, akkor szerintem felesleges rápazarolni az időd, keress inkább valaki olyat, aki hozzád illő:)
2014. jan. 14. 20:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Ezek a problémák...

Tetszikelte a képedet és nem köszön??? Akkor tuti BUZl! Istenem! Ez az új generáció?!?!

[link]

2014. jan. 14. 20:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez nagyon hasznos komment volt:) És szerintem inkább ez legyen a legnagyobb bajom, minthogy valami más és sokkal rosszabb.
2014. jan. 14. 20:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen kérdező épp ez a baj, hogy a plcsa fejeddel ez lesz a legnagyobb bajod és sosem lesz normális rálátásod a világra és a működésére. Neked csak ez a bajod, nekem meg új csontvelő kell, vagy végem. Bár te lennél most a helyemben. Egy kicsit összekapnád magad és nem csak hisztiznél a LEGFELESLEGESEBB dolgokon. Ámen.
2014. jan. 14. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!