Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tovább? A Többi lent!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? A Többi lent!

Figyelt kérdés
Szóval az egész úgy kezdődött hogy volt még általánosban egy lány osztály társam aki szerelmes volt belém és akit én akkoriban különböző okok miatt vissza utasítottam. Közben teltek az évek tartottuk a kapcsolatot és rájöttem hogy igazából még csak szeretnék tőle valamit ő többször is vissza utasított. Hagytam az egészet feledésbe merülni és minden kapcsolatot megszakítottam vele. Egyszer csak több mint év semmilyen kapcsolat tartás után rám írt a közösségi oldalon hogy találkozni szeretne velem mert hogy hiányzom neki, mondom ok. Közben míg a találkozót "szervezgettük beszéltem vele telefonon és olyan dolgokat mondott hogy nemtudott engem kiverni a fejéből, közben volt 3 kapcsolata és közben is rám gondolt. Szóval röviden ennyi. Mivel én is érzek iránta valamit mondtam neki h próbáljuk meg legalább 1 esélyt adjunk magunknak, ekkor belökte azt a szöveget hogy nem tudja hogy mit is akar valójában. Most akkor hogy is van ez?
2014. jan. 9. 18:19
 1/2 Paulik Áron ***** válasza:

Húzza az agyadat, de ezzel egyértelműen az a szándéka, hogy magára vonja a figyelmedet. Hogy az utolsót miért mondta... lehet hogy nem akar túlságosan bíztatni, vagy esetleg tényleg nem tudja, mit is akar, és az hogy veled összejöjjön az csak egy kezdetleges ötlet a részéről.

Találkozzatok, beszélgessetek, és ha úgy érzed működne, akkor legyél vele határozott, az talán őt is megerősíti :)

2014. jan. 9. 18:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a korrekt választ!! Igazából ezen az "Agyhúzásos" dolgon én is elgondolkodtam mert nem igazán szeretem ha szórakoznak velem,viszont jó volna ha kialakulna valami köztünk mert igazából ez most hajaz a baráti kapcsolat felé..ami igazából egy fiú és lányt közt..hát.nem is tudom nemigazán működik. De igazából próbálok pozitívan hozzá állni a dolgokhoz hátha 1x rájön hogy mit is akar..
2014. jan. 9. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!