Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tovább?
7 éve élek párkapcsolatban,2 éve együtt lakunk. 1 évet a párom szüleinél laktunk,ami számomra nem volt jó,és mióta csak ketten élünk azóta sem valami jó a kettőnk helyzete.
A párom a szüleinél dolgozik mezőgazdasággal foglalkoznak. Reggel fél 5-től,este 6-7-8-ig,mikor meddig. Soha nincs egy szabad napja sem. Soha nem ébredtünk még együtt. A hét napból 7-et a szüleinél tölt,hétvégén is. Soha nem ebédelünk együtt,a vasárnapjaimat is egyedül töltöm. Törődést nem kapok tőle, az utóbbi fél évben a szexet is elfelejtettük. Azt mondja én sem törődöm vele, de kérdeztem tőle,hogy miért nem tette szóvá,ha neki hiányzik valami,erre nem szólt semmit. Amit én mondok azt szinte meg sem hallja,amit a szülei mondanak az a szent és igaz. Egyik nap hallottam,hogy az édesapja olyan dolgokat állított rólam egy közös ismerősünknek,ami nem igaz. Este mikor hazajött a párom elmondtam neki,és mintha nem is érdekelné,azt mondta ő nem ad mások szavára. De ez mióta itt vagyok mindig így van,soha nem állt ki mellettem. A nem törődés egymással és,hogy soha nem vagyunk együtt belőlem azt váltotta ki,hogy úgy érzem eltávolodtam tőle,de rajta is ezt érem. Olyan érésem van mintha együtt élnénk,mint két lakótárs. én: 25/N, ő: 28/F
Ha a két év együttélés alatt sem találtatok egymásra igazán, és ilyen ridegen éltek egymás mellett, annak semmi értelme.
Ha nem tudjátok megbeszélni, ha nem tudtok változtatni, akkor ennek itt a vége, mert később még rosszabb lesz. Bár ez már így is eléggé rossz, semmilyen.
Egyetértek az előttem szólókkal.
Egy ennyire egyenlőtlen kapcsolat csak egyre fokozódó boldogtalanságol szül, ami neked nyilván nem jó, de neki sem, még akkor sem ha elmondása szerint így is jól érzi magát, mert egy idő után teher leszel neki, ami nagyon méltatlan, de sajnos erre lehet számítani.
Minél később hagyod el, annál nehezebb lesz megtenni. 7 év után el tudom képzelni, milyen nehéz lesz, de az életed hátralévő része a tét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!