Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van benne logika?
Amennyiben az ellentétek vonzzák egymást, akkor a kedves és
aranyos lányok a bunkó. srácokhoz vonzódnak, akik semmibe nézik őket. Tehát ha tisztességesen viselkedem a nőkkel, akkor csak hü.lye, akaratos pi.csákat fogok bevonzani. Ha rendes lányt szeretnék megszerezni, bunkó.nak kell lennem, nem?
Önámítás olyanná válni aki nem akarsz, vagy mi idegen tőled.
Ha nem találsz olyan lányt aki önmagadért szeret, azzal sem leszel boldog aki a maszkodat szereti.
Hogy a pancserok dumája ez, az meglehet. Bár nem biztos.
Ugyanakkor a nők mást mondanak és mást gondolnak! Ha például azt mondják, hogy "aranyos" vagy, akkor vagy azért mondják, mert tényleg, vagy azért mert lesajnálnak.
Ha túl kedves vagy, akkor nem leszel elég férfi a szemükben.
Szóval hiába a sok sablon szöveg, hogy nekem a "belső számít" meg "legyen udvarias, megértő" ez mind hazugság.
Nekem annak tűnik. Legtöbbször azt látom, hogy szeretik, ha lekezelően bánnak velük, és alárendeltek lehetnek. Ez vonzóbb számukra, mint egy toleráns és mindenben alkalmazkodó figura.
Egyébként sokszor nagyon félreérthető az, hogy a belső számít, ez elég tág fogalom. Ha egy nő ilyet mond, akkor a férfi lehet úgy értelmezi, hogy vonzó belső = nem vagyok bunkó, kedves vagyok. A nő meg úgy, hogy vonzó belső = határozott, erős egyéniségű, céltudatos, vicces, szenvedélyes, szórakoztató, érdekes egyéniség, férfias kisugárzással.
Most csak egy példát mondtam, lehet, másnál más a fontos, de könnyen félreértelmezhető, hogy kinek mit takarnak a belső értékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!