Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van benne logika?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zenon kérdése:

Szerintetek van benne logika?

Figyelt kérdés

Amennyiben az ellentétek vonzzák egymást, akkor a kedves és

aranyos lányok a bunkó. srácokhoz vonzódnak, akik semmibe nézik őket. Tehát ha tisztességesen viselkedem a nőkkel, akkor csak hü.lye, akaratos pi.csákat fogok bevonzani. Ha rendes lányt szeretnék megszerezni, bunkó.nak kell lennem, nem?

2014. jan. 28. 13:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincs.
2014. jan. 28. 14:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség. Az ellentétek vonzzák egymást dolog működik pl. a mágneseknél. Az emberi kapcsolatokban csak ritkán. Van olyan lány, aki a rosszfiúkat szereti, és van olyan fiú, aki a rossz lányokat. De nem általánosságban. A szerencsételenk szokták ezzel magyarázni, hogy nincs senkijük. "Én egy normális fiú vagyok, de a csajoknak, csak a bunkók jönnek be..." hát persze...
2014. jan. 28. 14:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Van benne logika, de ha valóban értékes nőt akarsz találni magadnak, és nem valami felszínes pitsát, akkor ezt gyorsan felejtsd el!
 4/9 anonim ***** válasza:
Önmagadat kell adnod,és tisztelned kell azt,akihez szeretnél közeledni.Legalábbis értelmes és normális nőknél ez számít jó pontnak.A többinek mindegy...
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Önámítás olyanná válni aki nem akarsz, vagy mi idegen tőled.

Ha nem találsz olyan lányt aki önmagadért szeret, azzal sem leszel boldog aki a maszkodat szereti.

2014. jan. 28. 14:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Valójában ha őszinte vagy és magadat adod, olyan lányokat fogsz magadhoz vonzani, akik illenek hozzád. Minden más általánosítás és sztereotípia hülyeség.
2014. jan. 28. 14:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Az ellentétek vonzása nem így működik, hanem úgy, hogy az vonz, ami olyasmiben az ellentétem, amit hiányolok magamból, ami miatt felnézek rá. Pl.: ha én befelé forduló, nyugodt, megfontolt típus vagyok és van egy párom, aki társasági, beszédes, vakmerő, akkor azért van, mert nekem tetszenek ezek a tulajdonságok, de bennem nincsenek meg igazán, vagy nem tudom őket kifejezni, a párom meg fordítva. Így kiegészítjük egymást.
2014. jan. 28. 14:42
 8/9 A kérdező kommentje:

Hogy a pancserok dumája ez, az meglehet. Bár nem biztos.

Ugyanakkor a nők mást mondanak és mást gondolnak! Ha például azt mondják, hogy "aranyos" vagy, akkor vagy azért mondják, mert tényleg, vagy azért mert lesajnálnak.

Ha túl kedves vagy, akkor nem leszel elég férfi a szemükben.

Szóval hiába a sok sablon szöveg, hogy nekem a "belső számít" meg "legyen udvarias, megértő" ez mind hazugság.

Nekem annak tűnik. Legtöbbször azt látom, hogy szeretik, ha lekezelően bánnak velük, és alárendeltek lehetnek. Ez vonzóbb számukra, mint egy toleráns és mindenben alkalmazkodó figura.

2014. jan. 28. 16:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyébként sokszor nagyon félreérthető az, hogy a belső számít, ez elég tág fogalom. Ha egy nő ilyet mond, akkor a férfi lehet úgy értelmezi, hogy vonzó belső = nem vagyok bunkó, kedves vagyok. A nő meg úgy, hogy vonzó belső = határozott, erős egyéniségű, céltudatos, vicces, szenvedélyes, szórakoztató, érdekes egyéniség, férfias kisugárzással.

Most csak egy példát mondtam, lehet, másnál más a fontos, de könnyen félreértelmezhető, hogy kinek mit takarnak a belső értékek.

2014. jan. 28. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!