Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan férfivel, aki nagyon népszerű a lányok körében?
Ha valakinek nincs kedve végigolvasni a leírást, akkor csak általánosságban is érdekelnek a vélemények a fő kérdésről.
Csoporttársam az egyetemen, szóval nap mint nap látom, hogy a lányok körberajongják, ráadásul a leggyönyörűbbek, tényleg... És bejön a legtöbbjüknek, nem szimpla haverság, ezt azért meg tudom állapítani a reakcióikból, meg azokból a csillogó tekintetekből.
Én kicsit több mint egy éve ismerem, egyből elkezdett próbálkozni nálam, hónapokon át (akkor még volt kapcsolatom), nem volt tolakodó, se nyomulós meg ilyesmi, de minden egyes nap beszéltünk, sokszor hazakísért, stb, szóval azért egyértelmű volt, hogy akar valamit.
Aztán tavasz közepe felé szakítottam, onnantól már mondhatni együtt is voltunk, de elbizonytalanított engem ez az egész, hogy miért akarna pont engem, és biztos nem is akar igazán kapcsolatot (korábban sose nevezett még senkit a barátnőjének, szóval ez annyira nem alaptalan feltételezés). Augusztusban szakítottam vele, bár nem éreztem jó döntésnek, de bennem voltak ezek a kétségek és ez lett belőle...alapból minek akarna egy férfi egy nővel lenni, ha sokkal többet is megkaphatna, ráadásul tényleg szépeket.
Utána még kb 2 hónapig ugyanaz volt, mint mielőtt összejöttünk, és többször is mondta, hogy szeretné újrakezdeni.
Akkor egy idő után megkértem, hogy inkább ne is beszéljünk egymással, legyünk túl a másikon... de kb másfél hónapja újra úgy alakult, hogy közel kerültünk egymáshoz, nem ment ez a távolságtartás, és végül kialakult egy olyan helyzet, hogy találkozzunk legalább csak néha, ha már a kapcsolat ennyire nem menne... mondhatni "szexkapcsolat". Ami első alkalommal valóban nagyjából csak szex volt, de az több mint egy napon át végülis kisebb pihenőkkel, próbált viszonylag távolságtartónak mutatkozni ezen kívül... de a 2. alkalomtól kezdve teljesen más, állandóan bújik hozzám, szorosan magához ölel, puszilgat, és úgy néz rám... olyan szerelmesen.. és már csomó minden mást is csinálunk, gyakorlatilag olyan, mintha járnánk.
Megérdemel egy esélyt a dolog? Mert én már úgy látom, hogyha egy évig így kitartott mellettem és nem felejtett el, akkor elképzelhető, hogy tényleg én kellek neki. Bár lehet, hogy csak naiv vagyok..
Külső szemlélőként hogy tűnik ez a helyzet?
*ezért ezt megbeszéltük, hogy egymással mindig őszinték leszünk, és nem egy álszent kapcsolatot akarunk
Én is huszonéve megbeszéltem egy férfivel ugyan ezt,ő is ezt hangoztatta, aztán ő volt az egyik legnagyobb árulom és hátba döfőm:D A lecke igen jó volt egy életre.
Szóval, szerintem ha jót akarsz, akkor kimaradsz:)
11+Aztán olyan nőt is ismerek, aki ezt a munkahelyén hangoztatja az általa kiszemelt kollégáinak, aztán a hírek bizony nem arról tanúskodnak mint amit elhintett, meg én sem azt tapasztaltam, hogy szeretné és elviselné az őszinteséget:D
Szóval mondani mindent lehet, mindent szabad, de hogy egy ember kicsoda micsoda és milyen kapcsolatod lesz vele, azt kizárólag a cselekedetein tudod lemérni.És még egy módón: hogy viselkedik azokkal akik akár az ellensége, akár a környezetében van, és hogy viselkedik a nála alacsonyabb, vagy magasabb egzisztenciában lévő emberekkel. Akár ismeri őket, akár nem:)
sztem meg a bizalom, ha vki kiérdemli, jár neki: míg vissza nem él vele :)
persze ésszel kell bízni is másokban, nem egyből, feltétel nélkül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!