Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok olyan férfivel, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan férfivel, aki nagyon népszerű a lányok körében?

Figyelt kérdés

Ha valakinek nincs kedve végigolvasni a leírást, akkor csak általánosságban is érdekelnek a vélemények a fő kérdésről.

Csoporttársam az egyetemen, szóval nap mint nap látom, hogy a lányok körberajongják, ráadásul a leggyönyörűbbek, tényleg... És bejön a legtöbbjüknek, nem szimpla haverság, ezt azért meg tudom állapítani a reakcióikból, meg azokból a csillogó tekintetekből.

Én kicsit több mint egy éve ismerem, egyből elkezdett próbálkozni nálam, hónapokon át (akkor még volt kapcsolatom), nem volt tolakodó, se nyomulós meg ilyesmi, de minden egyes nap beszéltünk, sokszor hazakísért, stb, szóval azért egyértelmű volt, hogy akar valamit.

Aztán tavasz közepe felé szakítottam, onnantól már mondhatni együtt is voltunk, de elbizonytalanított engem ez az egész, hogy miért akarna pont engem, és biztos nem is akar igazán kapcsolatot (korábban sose nevezett még senkit a barátnőjének, szóval ez annyira nem alaptalan feltételezés). Augusztusban szakítottam vele, bár nem éreztem jó döntésnek, de bennem voltak ezek a kétségek és ez lett belőle...alapból minek akarna egy férfi egy nővel lenni, ha sokkal többet is megkaphatna, ráadásul tényleg szépeket.

Utána még kb 2 hónapig ugyanaz volt, mint mielőtt összejöttünk, és többször is mondta, hogy szeretné újrakezdeni.

Akkor egy idő után megkértem, hogy inkább ne is beszéljünk egymással, legyünk túl a másikon... de kb másfél hónapja újra úgy alakult, hogy közel kerültünk egymáshoz, nem ment ez a távolságtartás, és végül kialakult egy olyan helyzet, hogy találkozzunk legalább csak néha, ha már a kapcsolat ennyire nem menne... mondhatni "szexkapcsolat". Ami első alkalommal valóban nagyjából csak szex volt, de az több mint egy napon át végülis kisebb pihenőkkel, próbált viszonylag távolságtartónak mutatkozni ezen kívül... de a 2. alkalomtól kezdve teljesen más, állandóan bújik hozzám, szorosan magához ölel, puszilgat, és úgy néz rám... olyan szerelmesen.. és már csomó minden mást is csinálunk, gyakorlatilag olyan, mintha járnánk.

Megérdemel egy esélyt a dolog? Mert én már úgy látom, hogyha egy évig így kitartott mellettem és nem felejtett el, akkor elképzelhető, hogy tényleg én kellek neki. Bár lehet, hogy csak naiv vagyok..

Külső szemlélőként hogy tűnik ez a helyzet?

2014. jan. 28. 11:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem mert nem vagyok meleg.
2014. jan. 28. 11:19
 2/15 anonim ***** válasza:
hát nagyon úgy néz ki h akar téged és ha s sok közül téged választ ki akkor nem letesz olyan csúnya
2014. jan. 28. 11:22
 3/15 Költőnő? ***** válasza:

az, h bárkit megkaphat, nem jelenti azt, h bárki kellhet neki. Ne degradáld le magad! Ez nem arról szól, h Ő mit akar, hanem arról, h Te lealacsonyítod saját magad :(

Ha felvállal mások előtt, mit számít, h korábban nem volt "barátnője"? Múlt azért van, h tanuljon belőle az ember és átlépjen rajta, ha kell.

Sztem az a legtisztább (ha Vele akarsz lenni), h őszintén megosztod Vele a kételyeid. Tudom, h sokszor nehéz az őszinteség, és sok kellemetlenséggel jár, de általában csak rövidtávon. Közhely, de igaz, h a legrövidebb út az egyenes. Ha Téged és csak Téged akar, akkor legalább Te magad nem állsz a saját boldogságod útjába, ha meg most is ferdít: legalább azt is megtudod.

2014. jan. 28. 11:25
 4/15 anonim válasza:

Szerintem probaljatok meg. Most az jo, ha eveken keresztul csak tepelodtok? Es azon ragodsz, hogy mi lett volna, ha..? Ha megprobaltatok es nem mukodott konnyebb lesz elfelejteni..

De nem hiszem, hogy ennyit vart volna rad, ha nem tetszel neki..

Sok sikert:)

2014. jan. 28. 11:27
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem bizonyított. Egy próbát mindenképp megér :)
2014. jan. 28. 11:35
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem kezdenék vele. Mert ebben csak te sérülhetsz, ő nem.
2014. jan. 28. 11:35
 7/15 A kérdező kommentje:

Még nyáron mikor együtt voltunk, akkor elmondtam neki, hogy ez engem hogy érint, és hogy hiába látom, hogy milyen velem, akkor is bennem marad ez az érzés... igazából valahol tudom, hogy igazat mond (annak ellenére, hogy külső szemlélőként tipikusan a társaság középpontjai típusok vagyunk mindketten, érzelmi dolgokban mindkettőnk nagyon zárkózott, ezért ezt megbeszéltük, hogy egymással mindig őszinték leszünk, és nem egy álszent kapcsolatot akarunk felépíteni, hanem egymással megosztjuk minden szégyenteljes vagy akármilyen dolgunkat... és vele pár hét alatt sokkal mélyebb és bizalmasabb kapcsolatom volt mint mással évek alatt...), szóval ez alapján feltételezem ,hogy nem hazudik, dehát akiket átvernek, azok is mindig ezt gondolják.. :D

az volt a témáról a véleménye, hogy a lányok is ugyanolyan haverjai, mint a srácok, és nem tesz különbséget, megvan az a társaság akikkel jóban van és ennyi, nem az számít, hogy ott ki milyen nemű, nem akar tőlük semmit, és sose barátkozna olyan lánnyal, akitől akarna valamit. Azt mondta, hogyha neki valaki tetszik, akkor azt megmondja (végülis nekem is egyből elmondta, mikor szakítottam az előző barátommal), és ha nincs esély, akkor hagyja a dolgot, de olyan haverjai nincsenek, akiktől akarna valamit.

De azok a lányok akkor is tökéletesebbek, ez tény. Nem azt mondom,hogy én csúnya lennék, de azért érzi ezt az ember, hogy ki az, aki jobban néz ki nála.

2014. jan. 28. 11:37
 8/15 Költőnő? ***** válasza:
ha megvan köztetek a bizalom és az őszinteség, annál nagyobb hülyeség ezen parázni. Kit érdekel, h azok a lányok jobban néznek ki? Ő Benned talált értékeket, Benned találta meg azt, akivel azonosulni tud. Ez a lényeg tisztán, nem a külső.
2014. jan. 28. 11:40
 9/15 anonim ***** válasza:

Nekem a második pasim szintén egy Cassanova alkat volt. Ha volt barátnője, az is rövid ideig és azt is megcsalta. Bár ő élt is a lehetőségekkel, így ismertem meg az egyetemen. Aztán elkezdet rám hajtani. Kezdetben én is magasról sajnáltam le, nem akartam egy strigula lenni az ágytámláján. De egyre kitartóbb volt, sőt, elhagyta a nőket is. Fél év után leültem vele beszélgetni. Tisztáztam vele a határokat. Az egy dolog, hogy az ember nem bír a vérével. Ha kufircolni akar mert megun, akkor előbb szóljon, én cserébe megígértem, hogy nem rendezek ebből balhét. Mehet Isten hírével. De őszinteséget és becsületességet kérek tőle, cserében tőlem is ezt kapja.

És jártunk, több mint egy évig. Mindenkinek leesett az álla. És saját bevallása szerint én voltam az első barátnője akit nagyon szeretet és nem csalt meg a kapcsolat alatt.

Ha félsz attól, hogy te csak egy vagy a sok közül akkor minek kezdtél bele? Aztán meg szakítasz? Ez a férfivel szemben nem fair. Utána meg a szánalomszex csontot neki dobod? Te jó ég! Ez nagyon megalázó amit vele művelsz!

Miért nem lehet vele beszélni? Miért nem lehet egy kapcsolatot úgy elkezdeni, hogy megbeszélitek a határokat és aztán tartjátok magatokat ahhoz?

Akkor bele se kezdj a "második" próbálkozásba, ameddig képtelen vagy benne bízni, mert nem fog működni.

Úgyhogy először is nézz mélyen magadba és tedd fel a kérdést, hogy felnőttél-e egy ilyen kapcsolathoz? Tudsz annyira bízni benne és leginkább magadba, hogy egy ilyen kapcsolatba belemenj?

Ha bármelyik kérdésre nem a válasz, akkor inkább hagyd szegény srácot hadd heverjen ki téged és kereshessen egy nőt magának, aki szereti, megbecsüli, és méltó társa társa lesz.

Sajnálom, ha keményen fogalmaztam, de a féreg viselkedés nálam nem bocsánatos bűn egyik nemnél sem!

2014. jan. 28. 11:42
 10/15 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben voltam,mint te kérdező.Nálunk nem lányhaverokról volt szó,hanem bárkiről.Úgy éreztem nálam sokkal jobb nőket megkaphatna,ahogyan én sok pasit(mások szerint).Én is sokszor lealacsonyítottam magamat,mert zavart,hogy számomra nagyon jó pasi,és azt gondoltam miért állna le velem.De aztán megláttam a volt barátnőit,és meglepődtem.Egyáltalán nem olyan olyan típusú nők voltak,akikre számítottam,vagy akikre féltékeny lettem volna.Én is kapcsolatban voltam,mikor megismertem őt,aztán szakítottam,közben ő lefeküdt másokkal,és ők nem voltak olyan nők.Ettől volt nagyon rossz,mert én azt mondom,hogy bár nálam jobbak lettek volna.Mi megpróbáltuk,de bennem volt,hogy tudtam és mesélte,hogy odamennek hozzá a csajok,neki sosem kellett senkit leszólítania.Ebből kifolyólag is sok volt a veszekedés,mert nem alakult ki a teljes bizalom.

De nem vagyunk egyformák,nálatok nem volt ilyen,hogy másokkal lefeküdt a srác,szóval az egy pozitív dolog.

2014. jan. 28. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!