Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire fontos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire fontos a valentín nap?

Figyelt kérdés
Barátom kijelentette hogy ne várjam mert semmit se ad és hogy ő biztos nem költ rám pénzt. Azt mondta őt nem érdekli a valentín nap. Szerintetek mennyire fontos? Illik ajándékozni? a válaszokat előre is köszönöm.:)
2014. jan. 27. 21:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A valentin napot nehezen élem túl mindig ... Olyankor elég nehezen tudom a gyilkos hajlamaimat féken tartani..................... Biztos értetek
2014. jan. 27. 21:12
 12/17 Moszuke ***** válasza:
csak annyira fontos amennyire a pár fontossá teszi. ugyanez igaz a karácsonyra és az összes többi ilyen elavult, pénzköltő szarra
2014. jan. 27. 21:12
 13/17 anonim ***** válasza:

mivel a barátom szülinapja februárban van úgyis, inkább arra veszek ajándékot :) elég közel esik hozzá

amúgy sosem érdekelt a valentin-nap, butaság sztem

2014. jan. 27. 21:27
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha neked ennyire fontos, akkor miért nem tudod rendesen leírni?

Egyébként nem értem mi szükség van egy kiemelt napra a szerelmünk éltetésére. Minden nap olyannak kellene lennie. És erre nem a vásárolt "ajándékok" a legjobbak.

2014. jan. 27. 21:30
 15/17 Szergej55 ***** válasza:
Baromság.
2014. jan. 27. 21:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Csak akkor tartottam számon, amikor nem volt sekim.. Mrt akkor mindenütt andalgó nyaló faló párok voltak, ami nagyon zavart, mer én egyedül voltam...

Amúgy én úgy gondolom nem csak ekkor kell kimutatni a szerelmünket, és szeretetünket.....mi nem tartjuk..soha nem is tartottam... (Kivéve a gimis kolis programokat)

2014. jan. 27. 21:44
 17/17 Szergej55 ***** válasza:
Annyira, mint a seggtörlés hugyozás után.
2014. febr. 9. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!