Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire fontos a valentín nap?
Figyelt kérdés
Barátom kijelentette hogy ne várjam mert semmit se ad és hogy ő biztos nem költ rám pénzt. Azt mondta őt nem érdekli a valentín nap. Szerintetek mennyire fontos? Illik ajándékozni? a válaszokat előre is köszönöm.:)2014. jan. 27. 21:02
1/17 anonim válasza:
Én azt se tudom mikor van, de biztos fontos. :)
2/17 anonim válasza:
A Valentin nap egy akkora baromság, hogy csak na. Körülbelül a Halloween-el sorolnám egyen ragúnak.
3/17 anonim válasza:
Az elsővel értek egyet. Én se tudom mikor van. XD
4/17 Noydra válasza:
Kitalált hülyeség, mint a többi.
De hamár egyszer van, miért ne lehetne ünnepelni :D
5/17 anonim válasza:
22F
Magasrol szarok a valentin napra általában el is felejtem, de a barátnömet sem nagyon izgatja.
6/17 anonim válasza:
Hat az eleg bunko volt,hogy igy kijelentette,hogy nem kapsz semmit.Elnezest.Ha neki nem fontos akkor eleg lett volna ezt megbeszelnie veled.
7/17 anonim válasza:
Nem fontos, minden nap ugyanúgy kell szeretni a szerelmedet, mint egy február mittudoménhányadikai napon. Persze azért vehetsz a barátnődnek nagyobb virágcsokrot. :-)
8/17 anonim válasza:
Szerintem maga az ünnep nem elsőrangú,de az ahogy ezt a tudtodra adta eléggé bunkó dolog.
Én attól,akit szeretek nem sajnálok semmit sem,nem,hogy azt mondom a szemébe,hogy "Lóf..sz a seggedbe".
9/17 anonim válasza:
Hát a Valentin nap az Valentin nap. Én sem vagyok oda, de az aktuális lány kap mindig valamit, nem nagy dolgot, csak valami apróságot, jelzés értékkel. A nőknek fontos, ez van:)
Egyébként a túlzott felhajtás irritál körülötte. A barátod viszont egy tapló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!