Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mivel lepjem meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mivel lepjem meg a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Jövőhónapban leszünk barátnőmmel fél évesek (24-én) és meg szeretném lepni valamivel. Szerintetek minek örülne egy nő?

Valami különleges dologra gondolok, amitől elájul Szerintetek?? Ismerem őt eléggé, mégsem tudom, mivel lepjem meg.Mit tanácsoltok?

2014. jan. 27. 16:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én valamilyen programnak örülnék nagyon, ami nem valami szimpla étterem, mozi vagy ilyesmi, hanem személyes, tehát tudod, hogy lelke mélyén mire vágyik nagyon, és olyan helyre vidd el, ahol ezt meg tudja élni... (nem kell extrának lennie, drágának főleg nem, hanem ez a lényeg tényleg, hogy olyan legyen, ami tényleg sokat jelent neki, garantált a meghatódás és a hosszan tartó öröm...)
2014. jan. 27. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!