Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mivel lepjem meg a barátnőmet?
Jövőhónapban leszünk barátnőmmel fél évesek (24-én) és meg szeretném lepni valamivel. Szerintetek minek örülne egy nő?
Valami különleges dologra gondolok, amitől elájul Szerintetek?? Ismerem őt eléggé, mégsem tudom, mivel lepjem meg.Mit tanácsoltok?
Kedves kérdező!
Ha van elég pénzed, szerintem elvihetnéd egy kevésbé elegáns étterembe. Ha otthon akartok ünnepelni, akkor intézd el, hogy kettesben legyetek, főzz valami finomat, mellé egy finom pohár bor akár, és esetleg ha van olyan film, amit szeretett volna megnézni Veled, de Te nem akartad, mert túl csajos vagy ilyesmi, akkor most szerezd meg, és lepd meg azzal, hogy végignézed Vele. :) Mit gondolsz?
U.i.: Nekem is főzött a párom a fél éves fordulónkra anno, és nekem nagyon bejött! :-)
én egy kézzel írott szép hosszú szerelmes levélnek nagyon nagyon örülnék. ilyet még soha nem kaptam, de remélem majd egyszer :) ja és hozzá egy szép csokor virág.
vagy ha sok közös képetek van, csinálj egy kis filmet
vaaagy főzzél neki :D attól tuti elájulna
szerintem ezek jobb ajándékok mint egy tárgy amit kirak a polcra
Hello Kérdező!
Azt mondod, hogy a jövőhéten lesztek együtt fél éve. Ha ilyen kérdést teszel fel, akkor talán mégsem ismered annyira őt eléggé? Az alábbiakban tudom összefoglalni a válaszom.
-Te ismered. Tehát feltételezem, hogy azalatt a fél év alatt megtudtál valamit a kedvelt dolgairól. Ha például tudod róla, hogy szereti a könyveket, és azt is, hogy kb milyeneket, akkor könnyebb a kérdésesre válaszolni.
-Általánosságban nem egy nőről beszélünk, hanem a barátnődről. A nők ugyanis nem egyformák. Aminek például a nők többsége örül, annak egy kis részük nem. És ha a te barátnőd utóbbiak közé tartozik, akkor az nem jó. Visszatérve az előző ponthoz, ezért fontos, hogy tudj róla információkat.
-Én azt mondom, hogy számomra az a nő egy igazi kincs, akire nem kell sokat költeni, hanem a kissebb dolgoknak is tud örülni. Lehetséges, túl nagy dolgokban gondolkodol, holott valójában a kissebb ajándékoknak is örülne.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!