Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hagyjam el a páromat?
Hercegnő!Minek élsz egy olyan emberrel akit nem szeretsz?Mert aki ilyen piti dolgon megsértődik és egyből más fas.zát szo.pkodná,az rohadtul nem szerelmes!Te egy gyökér vagy!
f28
Kérdező, az jött le itt, hogy egy felszínes, pénzéhes, lusta és finnyás/kényes kislány vagy...már elnézést.
-Jobb dolgod lenne az új srác oldalán? Gondolom nem azért, mert hű de nagyon szeretne...szerintem csak van lóvéja a srácnak...te meg lusta vagy dolgozni...
-Szóval nem engedte, hogy megvedd ezt-azt...gondolom nem ok nélkül mondta ezt. Ha nincs valamire szükség, én se engedném, hogy megvedd. Főleg úgy, hogy én tartalak el...
-Együtt laksz vele 3 hónapja és ennyi miatt képes lennél otthagyni egy másik pasiért...szánalmas vagy.
Besértődsz piti kis dolgokon, neked áll feljebb a dolog, közben az első sráccal elmennél aki szembe jön(és, mint gondolom, gazdag)...
A te bajod az, hogy nem te vagy az úr és nem nyalják a segged éjjel-nappal...legalábbis főként ez a gond--> nem tehetsz meg akármit.
Undorító vagy...szakíts a pároddal, neki csak jobb lesz...nem hiszem, hogy sokat szomorkodna miattad..:D
Talál majd egy normális lányt, téged meg elfelejt gyorsan.
Én dolgozom a párom csak fusizik.
Nehogy már ne vehessek magamnak egy kólát vagy valamit, ő meg a majmának aki velünk lakik mindent megvegyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!