Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem volt még senkim?

Figyelt kérdés

2014. jan. 27. 10:55
 1/8 anonim ***** válasza:
20%
mert, csúnya vagy, hülye vagy, kocka vagy,dagadt vagy, félsz ismerkedni, nem jársz sehova, vagy mert CSÚNYA VAGY :D
2014. jan. 27. 10:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Hat ennyibol nem tud neked senki ertelmes valaszt adni.Bovebbe.??
2014. jan. 27. 10:58
 3/8 A kérdező kommentje:
facebookon beszélgetek.csak lányok irjanak.
2014. jan. 27. 10:58
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
valószínűleg mert várod a sült galambot a szádba. ahhoz, hogy legyen valakid, tenned is kell, nem csak tétlenül várni, mert annak semmi értelme.
2014. jan. 27. 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:

lepontozhattok, de tudjátok ti is, hogy valamennyire igazam van!

jaa és az kimaradt, hogy mert lehet hogy 12 éves vagy?! mert kort meg semmit se írsz csak hogy miért nem volt senkim meg hogy facebookon beszélek lányokkal... és mit? szia mizu? 80 lvl vagyok wowba zsir mi?

2014. jan. 27. 11:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Több oka is lehet egyszerre. De felváltva is.
2014. jan. 27. 12:32
 7/8 anonim ***** válasza:
engem is lepontozhattok, pedig a jó szándék vezérelt.:) tényleg nem várni kéne, hanem picit cselekedni. ez tény. nekem sem volt senkim, amíg csak otthon ültem, zárkózottan, vártam a semmit. de idővel beláttam, h nekem is kell érte tenni, pedig én lány vagyok.
2014. jan. 27. 12:42
 8/8 A kérdező kommentje:

2 éve teszek érte.

22 éves vagyok.

2014. jan. 27. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!